Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 11:43 2 033 2

В Кацелово хванаха мъртвопиян шофьор

  • полиция-
  • мерки-
  • пиян-
  • шофьор

Започнато е бързо полицейско производство срещу нарушителя

В Кацелово хванаха мъртвопиян шофьор - 1
Снимка: БГНЕС

На 15 февруари около 18:20 часа в с. Кацелово екип на районното управление в Две могили е спрял за проверка лек автомобил с марка „Фолксваген“, модел „Пасат“, движещ се в посока изхода на селото към с. Острица.

Като водач униформените са установили 62-годишен мъж от търговишко село, който при проверка с техническо средство е показал положителна проба за употреба на алкохол, като уредът е отчел 2,17 промила.

На водача е съставен акт за нарушение по чл. 5, ал. 3, т. 1 от ЗДВП и му е издаден талон за изследване, но той е отказал да даде кръвна проба пред медицинско лице в болница "Канев" в Русе. По случая е образувано бързо производство по описа на РУ - Две могили, за престъпление по чл. 343 б, ал. 1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИЯО запознат

    3 0 Отговор
    Шофьорите от малките населени места не си играят. Няма "-едно малко пих или само една бира". Числа над 2 промила само ме радват и забавляват.
  • 2 Черния

    1 0 Отговор
    Извън градовете е така. Това застраховки,данъци - няма.