Last news in Fakti

31 Март, 2022 15:24 2 373 13

46-годишен мъж е изнудвал сексуално над 20 деца в интернет

  • мъж-
  • педофилия-
  • деца-
  • интернет

Изяснено е, че е набелязвал жертвите си в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм

46-годишен мъж е изнудвал сексуално над 20 деца в интернет - 1
Снимка: shutterstock

Служители на ГДБОП установиха мъж, изнудвал над 20 деца.

Операцията е проведена на 29 март т.г. под ръководството на РП-Хасково. Действията са осъществени от служители на отдел „Киберпрестъпност в ГДБОП и колегите им от териториалните звена в Хасково и Пловдив по образувано досъдебно производство.

В хода на разследването е установен 46-годишен пловдивчанин, изнудвал и принуждавал непълнолетни момичета да изпълняват извратените му сексуални желания.

Изяснено е, че е набелязвал жертвите си в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм.

Към всяка от тях той подхождал персонално, в зависимост от възрастта и емоционалното ѝ състояние, но с една единствена цел – да бъде контролирано поведението ѝ в онлайн среда. За задоволяване на сексуалните си желания впоследствие мъжът прехвърлял комуникацията си с децата в Скайп.

При извършените процесуално-следствени действия от адреса му са иззети веществени доказателства, съдържащи данни за над 20 момичета на възраст от 6 до 14 години. Установено е още, че за до осуети физическо проследяване, той се прикривал зад фалшиви самоличности в мрежата и е използвал маршрутизиращи системи.

Работата по документирането на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    29 5 Отговор
    Кастрация, но не само химическа.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 А кой позволява 6 годишни деца

    33 1 Отговор
    Да имат фейсбук?
  • 4 е стига де

    24 1 Отговор
    ок, за затвора, много ясно, ноооо момичета от 6 годишна възраст, какво правят родителите на тези 6,7,8 и т.н. годишни деца, защо са допуснали да мърсуват из нета...
  • 5 Тоалетна хартия

    24 2 Отговор
    6-10 год.да има фейсбук и инстаграм.....?? Родителите им са за затвора!!!
  • 6 Кибер Чашков

    15 4 Отговор
    Дамаджаните от отдел кибер сигурност спим
  • 7 минувач

    5 7 Отговор
    Е как ще спят от "Киберсигурност", като точно те са разкрили цялата работа?

    Коментиран от #8

  • 8 Кибер Дамаджана

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "минувач":

    Щото 20 деца ги е омаял за ден а на следващия са го заловили а?
  • 9 УСА боклук

    10 2 Отговор
    За такива - смяна на пола .
  • 10 Тулуп Мисирков

    2 3 Отговор
    предполагам маките шампионки са искали да изкарат некой лев.....
  • 11 Анонимен

    0 1 Отговор
    Изрод.
  • 12 ЕМИГРАНТ

    2 0 Отговор
    Чета и за други измами по Интернет като те карат да си кажеш данните от картата и Не съм съгласен понеже Не знам какви карти от какви банки ползвате Но Не могат само от данните да ти изтеглят парите, НЕ могат и да пазарят по Интернет понеже се изисква код за подвърждаване чрез СМС който се изпраща на телефона ти.... Така, че Недоумявам как от години чета за едни измами чрез данни на карти. Който желае ще му дам данните си срещу 100 Евро пък той да тегли и печели колкото иска Ха Ха Ха 😂
  • 13 ЕМИГРАНТ

    1 0 Отговор
    Явно повечето тук и представа нямате Не само от карти, банки ами и от много други неща в съвременния свят а може би и никога не сте имали без значение на времето в което сте живели и дали е 1970/8072000/2022.....Такива сте били винаги - Ограничени освен страхливи ... Между другото съм на 65г....Чета и други абсурдни на разни разбирачи които казват да не отговаряте на непознат номер и да не отваряте непознат емайл.. Че, тогава как работят фирмите в световен план бе българино задръстен?? Че повечето ти връщат и повикването ако е бил зает в момента той или линията..... ☺️ Боже Свещена Тъпота... ☺️ Сега ще си резервирам почивката онлайн и по вашата сбъркана логика агенцията няма да ми отвори имейла понеже е непознат и не дай боже да ми се обадят по тел.... Хи Ха Хо 😂