Last news in Fakti

14 Юни, 2022 11:52 2 359 5

Бой в Пещера! Двама са в болница, двама в ареста

  • побой-
  • пещера

Друг побойник е задържан в Пазарджик

Бой в Пещера! Двама са в болница, двама в ареста - 1
Снимка: shutterstock

Арестуваха двама след сбиване в Пещера. Снощи малко преди 23 часа бил получен сигнал за сбиване на улица в родопския град. Към мястото незабавно били насочени полицейски екипи. Униформените установили, че възникнала разпра между четирима пещерци на възраст между 46 и 21 години. Спречкването бързо прераснало в сбиване, при което на двама от участниците била нанесени телесна повреда. Пострадалите са били прегледани в МБАЛ-Пазарджик и оставени на домашно лечение. Двамата побойници са задържани за срок от 24 часа в ареста.

Междувременно побойник е установен и в Пазарджик след близо едномесечно разследване. На 7 май на паркинг пред хипермаркет в града възникнал скандал между 42-годишен от Пазарджик и друг непознат за него мъж. Непознатият нанесъл няколко удара в тялото и лицето на опонента си и напуснал мястото. В резултат на това пострадалият е с фрактура на левия крак. Разплитането на случилото се било поето от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. След близо едномесечно усърдно разследване и събиране на доказателства било установено, че автор на побоя е 66-годишен пазарджиклия. Той не е задържан поради здравословни причини, спрямо него се води досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Край

    5 1 Отговор
    Е ми то за това е пещера - не е църква или библиотека. Който още не е излязъл от Пещерата е така.
  • 2 Тома

    10 0 Отговор
    Да живее сичкото сигани и туктаме българи
  • 3 Перо

    10 0 Отговор
    Циганско-турски изпълнения!
  • 4 Юсуф

    1 0 Отговор
    Ох, полислих, че са се били в някоя пещера. В тъмното се случват какви ли не неща
  • 5 БПФ

    1 0 Отговор
    Разбира се, като го арестуваха, веднага се разболя !!!