Last news in Fakti

18 Юни, 2013 16:08 1 834 0

Пияни тийнейджъри катастрофираха с крадена кола

  • крадена кола

В ранните часове на вчерашния ден, около 3.15 часа жител на Годеч сигнализирал в полицията, че през нощта противозаконно е бил отнет лекия му автомобил „Ауди 80“, паркиран на тротоара пред дома му, съобщават от МВР.

Колата била обявена незабавно за общодържавно издирване и криминалистите се заели с разследването на случая. В хода на предприетите оперативно – издирвателни действия служителите на реда намерили катастрофиралото ауди, изоставено в храстите край пътя в махала „Йовкина“.

Съвсем скоро те влезли и в дирите на извършителите, две 16- годишни момчета, от монтанското село Замфирово и от Вършец, без криминални прояви до момента. Младежите били задържани на черен път, на около 200 метра от дома на собственика на колата, във видимо нетрезво състояние.

Изяснено било, че единият от тях се е грижел за животните на тъжителя, а връстникът му пасял овцете на друг стопанин. В неделя вечерта двамата решили да откраднат чуждото возило и да навестят свои земляци, работещи на овчарниците край с. Ропот. Поради изпития алкохол обаче на два пъти катастрофирали и накрая зарязали аудито в храсталаците, а по обратния път попаднали в капана на полицейските служители.

Непълнолетните са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, инициаторът на престъплението е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 346, ал.2 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА