Last news in Fakti

9 Септември, 2022 14:15 2 737 3

Биха и клаха мъж в апартамента му във Видин, замесена е и жена

  • побой-
  • видин

Пострадалият казал на униформените, че е бил нападнат от 39-годишна видинчанка и 52-годишен от село Синаговци

Биха и клаха мъж в апартамента му във Видин, замесена е и жена - 1
Снимка: shutterstock

Мъж и жена са пребили и намушкали човек във Видин, съобщиха от МВР.

Около 22 часа в сряда на спешния телефон 112 е постъпил сигнал от потърпевшия. Полицейски служители незабавно се насочили към апартамента на 66-годишния мъж.

Той бил настанен за наблюдение във видинската болница, без опасност за живота. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието в жилището. Пострадалият казал на униформените, че е бил нападнат от 39-годишна видинчанка и 52-годишен от село Синаговци. Двамата са установени, като мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Работата на разследващите по изясняване на случая продължава, уточняват от МВР.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    2 3 Отговор
    Без да претендирам чи сам шерлоук хоумс, еркюл поаро или корморан страйк....ама как саму са прая, а......мога катигуричну да заявя: тоз дарт пер.гишин. си е поръчал шафра.н.тиа която убачи е имала ощи по да.р т. сводник и са гу метнали тоя, щот е имало прублем или различиа вав ценуразписа и желанията на тоз мераклия за ласки.
  • 2 Жените

    1 2 Отговор
    С по нахални и агресивни.
  • 3 Киро

    6 0 Отговор
    На стареца му се е дотаковало, циганката дошла, ама и мъжът й дошъл с нея.