Last news in Fakti

21 Октомври, 2022 10:40 989 8

Ясен Тодоров: Десетки служители на МВР са разпитани в разследването срещу Семерджиев

  • ясен тодоров-
  • служители-
  • мвр-
  • семерджиев

Прокуратурата и следствието не могат да работят сами. Могат да работят само ако си взаимодействат с МВР и ДАНС, подчерта Ясен Тодоров

Ясен Тодоров: Десетки служители на МВР са разпитани в разследването срещу Семерджиев - 1

По делото за катастрофата на бул. „Черни връх“ са разпитани десетки служители на МВР. Никой не е признал, че има връзки с Георги Семерджиев. Това каза в „Тази сутрин“ зам.-председателят на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

„Досъдебното производство за катастрофата на бул. „Черни връх“ е на финалната си фаза и ще приключи до две седмици“, посочи той и уточни, че е трудно доказването на „полицейски чадър“ над обвиняемия.

По-рано от Министерството на вътрешните работи обявиха, че Георги Семерджиев се е ползвал с протекцията на служители на реда, а след катастрофата отново униформени са му оказали помощ.

Прокуратурата и следствието не могат да работят сами. Могат да работят само ако си взаимодействат с МВР и ДАНС, подчерта Ясен Тодоров.

„За да се шофира след употреба на наркотици, някой трябва да ги разпространява. Аз ви казах, че ще има бум на престъпността след закриването на Специализираната прокуратура. Явно по линията в борбата срещу разпространението на наркотици МВР не се справя. Отказа да работи с прокуратурата“, каза още Ясен Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мими

    12 0 Отговор
    Щото прокуратурата се скъсва от работа!!!????я стига , търтеи чиновници потънали в бездействие и корупция начело с плешивия…….
  • 2 сдф

    7 0 Отговор
    Вярното куче на каскетски слуша и изпълнява команди.
  • 3 Язе

    6 0 Отговор
    Верните амeби на един главен "прокурор" с каскет са плъзнали навсякъде, и ни убеждават колко много работа вършат, и как престъпността расте, защото е затворена скъпоценната им специализирана "прокуратура". Която за над 10 години "работа" нямаше нито една осъдителна присъда на наистина голяма клечка. Всички тия плачат за дълга почивка и размисъл зад решетки. По възможност - доживотна.
  • 4 СЗО

    5 0 Отговор
    Още един кандидат - клиент на Бай Ставри!
  • 5 МВР Е ОПГ

    5 0 Отговор
    Милиционерите са истински престъпници особенно "криминална милиция"
  • 6 Съжалявам че не станах милиционер преди

    2 0 Отговор
    Сега щех да съм богат и да съм недосегаем ама аз баламурника ше уча и ше работя даже и за собствен бизнес мислех😂😂😂какъв глупак съм бил на младини но сега поне съветвам всички дето видя да стават милиционери и си оправят животеца и никво учене развитие бизнеси само пагона и грабежи и измами далавери даже заплата и пенсия ше земаш
  • 7 закривай тая кочина

    2 0 Отговор
    и назначавай нови, надъхани и некорумпирани
  • 8 Аман

    2 0 Отговор
    Аман от тези отвратителни тъпи ,прости милиционерски физиономии.На лицата им е изписана гадостта им.Какво се очаква от такъв?