Last news in Fakti

4 Януари, 2023 13:34 2 649 14

Подробности за задържания за трафик на мигранти полицай

  • полицай-
  • трафик на бежанци-
  • ам тракия

При задържането си не е оказал съпротива

Подробности за задържания за трафик на мигранти полицай - 1
Снимка: Архив

Задържаният полицай, който е превозвал мигранти, е от специализираните полицейски сили в СДВР.

По информация на bTV Новините той е в системата от две години. В продължение на месеци е бил в неплатен отпуск.

Полицаят, който е на 23 години, е обяснил, че превозвал мигрантите за пари, тъй като имал кредити. При задържането си не е оказал съпротива.

Задържан е за 24 часа. От столичната полиция са започнали дисциплинарна проверка и ще окажат пълно съдействие на органите на разследването


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ох завалията

    44 0 Отговор
    Живот на кредити, и болен и още колко работи ще излязат! А бе тоя са започнали и инвалиди да набират в полицията! Затуй като ходят у мааалата стават по-малки от тревата! Обаче да ги видите в управлението, ако са хванали някой българин как се изреждат да го ритат, ще кажете тези са готови за десантчици! Все едно гледаш 10 хиени върху една сърна!
  • 2 дс и бкп

    17 7 Отговор
    насадих корупция и критерии за назвачаване на удобни хора още преди 33г,така ,че сега и да умувате и чудите защо е така ,вече е късно!
  • 3 От Карлово

    44 1 Отговор
    Вчера пред Кауфланд в Карлово пак имаше бус пълен с извънземни. Най-спокойно си се разхождат и никой не ги проверява. Полиция НЯМА! Тя е за българите, да ги глоби за някое кокошкарско изпълнение.
  • 4 Тома

    14 1 Отговор
    Полицаят просто си е навел главичката събул си е панталона и е казал че е готов без съпротива
  • 5 пипи

    36 0 Отговор
    Защо във всяко престъпление има замесени милиционери... ?
  • 6 Механик

    34 0 Отговор
    "Полицаят, който е на 23 години, е обяснил, че превозвал мигрантите за пари, тъй като имал кредити. При задържането си не е оказал съпротива."
    Ами да. Все "смекчаващи вината обстоятелства". Младо момче, дет се вика "никого не е убило". Само за пари го е правило детето... То и кредити имало, а даже не е оказал съпротива.
    Ами, вземето го наградете и да съберем по една заплата да му погасим кредитите, а то вече няма да прави така и ще слушка.
  • 7 Ммм...да

    22 0 Отговор
    За да си позволи подобно нещо е наясно,че има яко корупция в МВР.За това се чувства и недосегаем.
  • 8 Българин

    27 1 Отговор
    Значи "нашето" момче е само на 23 години и вече се е наместил в "специализираните полицейски сили в СДВР" обаче вместо да си изпълнява задълженията той помага на престъпността защото видиш ли имал кредити пък и сигурно полицейската заплата не му стига. Оная полицайка която помагаше на Семерджиев и тя беше млада - сигурно са променили учебната програма и така ги учат.

    Цялата работа е че в България най-голямата организирана престъпна група е полицията а политиците са босовете - мафията при нас си има държава.
  • 9 Емо

    22 2 Отговор
    Тая полицейска академия в Симеоново трябва да се закрие, защото произвежда само 23 годишни номенклатурчици и клатик....ци. Завършваш, докато завършиш яко зобиш анаболи, на 23 г. ти дават и пищова, запасваш го на гол тумбак и после кефти ДАНС (нищоправене), кеф ти ГДБОП (корупция), кеф ти полиция - и нищоправене и корупция взети в едно, а още и си нарушваш , продаваш класифицирана информация и за този животец с привилегии 20 г. плад пенсионер на 43 г за 20 заплати накуп, айде бизнесче, а обикновените хора, които плащат данъци, за да вземат ония заплати и пенсии на 43 г. вече са с високо кравно, болести, недохранване, недоспиване, заплата колкото да не умреш от глад, и колкото да си платиш сметките.
  • 10 кочо чистеменски

    6 1 Отговор
    специализераниет полицейскси сили са ня гешен и разбойника и слутата на доган герб.,които от както герб дойде ня власт придружуна от феодала и незаконната партия узаконена от престъпници на българия БКП,СДС –комунести и терб тнюрлюгювеч на дзоган престъпниск от затвора освободен незаконосъобразно ,а целесъаобразно да всява бъркотия незаконосъобразнос и постигане на собствен авторитаризам в българскота държава сега берета плодовете на престъпната десетоноемвриска престъпна демокрация .Докато дпс и герб не бъдат изчегъртани с цената и на непозволеното и рискованота държанвата е отново поробена от игото герб и дпси подкрепяна но от сатерета им бсп

    Коментиран от #11

  • 11 Он ончов

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "кочо чистеменски":

    Айде научи първо българския език!
  • 12 ЗАЩО

    10 0 Отговор
    се замълча за проверките в кат ?или вече всички са чисти? уредите им работят безупречно
  • 13 поробен след демокрацията

    8 0 Отговор
    Тази полицейска академия на престъпниците догон борисов цацаров гешев с велчев, първанов престъпницитне от бсп и производните й трябва да бъде не само зцакрита но и ,на и роботещите там производители на предтъпвници и специалисти по авторитнарни, идектаторски, пролицески режими пример даган и борисов и бсп дна статуквото а бъдът забранени с цената за свобода и справедливост от гнета и робствмото и униженито на робството соето е подложгено българския народ
  • 14 МВР

    2 0 Отговор
    Защо когато в МВР има наркомани, убийци, каналджии, наркопласьори, крадци и други. Когато разберем за такива, руководството на МВР им нарежда наред да проверяват гражданите?
    Щом във всеки град се знае кой рязпространява наркотици и във ВСЕКИ град МВР им прави чадър.