Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 15:52 2 814 2

Сложиха белезници на сина на бизнесмен в Благоевград

  • йордан портокалски-
  • арестуван-
  • дрога-
  • благоевград

Йордан Портокалски младши бил засечен от патрул да се мотае покрай блок на улица в центъра на града и с поведението си провокирал проверка

Сложиха белезници на сина на бизнесмен в Благоевград - 1

Бившият баскетболист Йордан Портокалски, син на собственика на бензиностанция в Благоевград Йордан Потрокалски, бе задържан с наркотици, твърди регионалният сайт struma.com.

Акцията по задържането се проведе завчера посред бял ден. Йордан Портокалски младши бил засечен от патрул да се мотае покрай блок на улица в центъра на града и с поведението си провокирал проверка.

У него е намерено топче канабис, а при последвалия обиск в апартамент на улица "Слава" 2, където живее негова приятелка, са намерени буркани с канабис, електронна везна и пакетчета за дозиране на наркотичната трева.

Портокалски е задържан за 24 часа. Според запознати той отдaвна е бил обект на наблюдение от страна на криминалистите в Благоевград и този път паднал в капана. Хора, които го познават твърдят, че дрогата е провалила живота му, тъй като е бил изключително надежден спортист, национална надежда.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор
    нищо НОВО утре ще го ПУСНАТ
  • 2 Гутьо

    1 1 Отговор
    Момичето трябва да задържат а не малкото портокалче с едно малко топче канабис.