Last news in Fakti

4 Март, 2023 09:25 1 256 4

Мъж е обгорен при взрив на газова бутилка

  • газова бутилка-
  • взрив-
  • пострадал-
  • мъж

Инцидентът е станал в Скутаре

Мъж е обгорен при взрив на газова бутилка - 1
Снимка: БГНЕС

67-годишен мъж от с. Скутаре е с изгаряния, след като гръмнала газова бутилка в дома му. Сигналът за инцидента е подаден минути след 17 ч. на 3 март, уточнява БНР.

Пловдивски пожарникари са овладели огъня, а екип на "Спешна помощ" е откарал пострадалия в болница. Унищожен е дървен прозорец, но е спасена къщата, уточняват от пожарната.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фънки

    5 0 Отговор
    На снимката не виждам гръмнала бутилка . Най вероятно изтичане на газ . Пенсионерите да престанат с тия газови котлони вече .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Роза

    2 0 Отговор
    Не ползвайте ел-уреди с газ!В блока,където живея,вече три пъти гърмят газови бутилки в различни входове,и пак не си вземат поука!

    Коментиран от #4

  • 4 Бе то пак добре,

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Роза":

    че не гърмят бутилките, а изтеклата газ. Имам малки туристически по 5 кг. и явно от уплътнението на бутилката към котлона имаше пропуск и ако не бях в момента да видя, не искам да мисля какво щеше да стане. Не се поддадох на никакви увещания да се сменят уплътненията. Даже не ги изнесох до контейнера, където някой щеше да ги грабне и да си изкара белята. Хвърлих ги в мазето и да си ръждясват колкото искат.