Last news in Fakti

24 Септември, 2013 15:55 1 915 1

Българка арестувана в Италия за жилищен обир, при който стопанинът починал

  • грабеж-
  • румънци-
  • възрастен мъж-
  • починал

Жената помагала на двама грабители румънци

Двама румънци и една българска гражданка бяха арестувани за грабеж и непредумишлено убийство на възрастен мъж, който починал по време на обира в собствения му дом, съобщи АНСА.

75-годишният Микеле Карбонара е открит на 15 септември мъртъв в жилището си в Кастел Волтурно в провинцията на Казерта, Южна Италия. Установено е, че той е починал от естествена смърт, но същевременно в дома е имало явни следи от взлом. В хода на незабавното полицейско разследване се установява, че има движение по кредитната карта, открадната от жертвата, и така органите на реда влизат в следите на бандата.

Прокуратурата е издала заповед за задържането на тримата. Уточнява се, че българка е годеница на единия от румънците и е помагала по време на криминалното деяние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    a te taka