Last news in Fakti

2 Януари, 2024 08:40 5 504 98

Дъщерите на починалия след гонка в Стара Загора: Виждаме как баща ни е зверски налаган … със страшни ритници

  • стара загора-
  • починал-
  • гонка-
  • пламен пенев

"Вярваме в Господ. И вярваме в правдата. Искаме истината да възтържествува", посочиха близките на Пламен Пенев

Дъщерите на починалия след гонка в Стара Загора: Виждаме как баща ни е зверски налаган … със страшни ритници - 1

Искаме справедливост и правдата да възтържествува. Това заявиха в студиото на „Здравей, България” дъщерите и бившата съпруга на починалия след гонка в Стара Загора 58-годишен бивш републикански шампион по борба Пламен Пенев.

„Познавайки баща ми – той агресия към полицаите не е проявил. Тази дума „съпротива”, която ползват – по-скоро е било самозащита, защото е бил притиснат”, уточни Борислава. И допълни, че в момента семейството се опитва да изясни обстоятелствата, при които се е стигнало до преследване. „За нас той е бил принуден да бяга. Не може да знаем този полицай, който отива към него на бензиностанцията – не можем да знаем имало ли е проявена агресия към баща ни, какъв въпрос му е зададен. Стара Загора е голям град, но всички там се познаваме. Почти няма човек, който да не познава баща ни, и човек, който баща ни да не познава. Не знаем дали няма и някакъв личен мотив. В момента не мога да изключа никаква хипотеза”, посочи Борислава Пенева.

Другата дъщеря на починалия - Ивелина подчерта, че баща ѝ е приемал лекарства, заради назначено му лечение. "Баща ми не е имал проблеми. Той е имал заболяване, към което има назначени лекарства, които е вземал. И по никакъв начин тази диагноза не го правеше агресивен", категорична е тя.

"Вярваме в Господ. И вярваме в правдата. Призоваваме всеки, който може да допринесе за намирането на цялата истина и правдата да възтържествува - да помогне. Защото не можем да вярваме, че компетентните органи са действително компетентни", допълни Борислава.

„Ние не просто смятаме, че баща ми е пребит д смърт. Ние го виждаме на свидетелските кадри, заснети от хора, които са присъствали на мястото, което не мога да нарека местопроизшествие. това е местопрестъпление. Виждаме как баща ни е зверски налаган … със страшни ритници”, заяви Борислава Пенева.

„Човек, след като е катастрофирал, така ли трябва да го извадят от колата? Не трябва ли да бъде извикана линейка? Да има пожарна? Той вече е бил катастрофирал. Няма къде да ходи. Не му е оказана първа помощ, а е оказана физическа сила върху човек, който е бил в безпомощно състояние”, посочи и другата дъщеря на починалия Ивелина.

По думите на Борислава на клипчета в социалните медии се вижда как след катастрофата баща ѝ все още е жив и полицаите се опитват да го издърпа от колата. „До настоящия момент няма обаждане от полицията – нито до мен, нито до друг член на семейството ми”, подчерта тя.

Ивелина сподели, че е била в Холандия и е видяла от социалните мрежи какво точно се е случило с баща ѝ. „Абсолютно всичко беше в социалните мрежи. Така аз разбрах, че баща ми е бил пребит и убит от бой. В този момент исках да звънна веднага на дежурния в Районното управление в Стара Загора. Звънях на 112, за да получа информация, но ми бе отказана. Никой не се свърза с мен, за да ми каже какво се е случило”, подчерта младата жена.

По повод съдебната експертиза Борислава беше категорична, че: „Държим да има съдебна експертиза. Но ще направим всичко възможно тя да не бъде извършена в Стара Загора. Много от нещата говорят, че случаят ще бъде потулен. Опитват се да скалъпят различни истории, включително това, че баща ми е заплашвал младежи с нож”.

Полицията твърди, че е подаден сигнал, че Пламен Пенев е заплашвал с нож деца. „Оказа се, че всъщност младежите, подали сигнала, са дали показания пред следователите, че нож не е имало. И те са били младежи, а не деца. Баща ми си е разхождал кученцето. Понеже много го обича – не дава на никой да му се кара. Вероятно се е стигнало до размяна на реплики”, твърди Ивелина.

Борислава сподели, че баща им винаги ги е съветвал, когато има проблем – да се търси полицията. „Познавайки го, предполагам, че е казал: ”Момчета, ще се обадя в полицията”. И предполагам, че тези младежи са се уплашили и са подали сигнал първи. Но не смятам, че е имало някакъв сериозен конфликт”.

„Искам да поясня, че аз съм бившата съпруга на Пламен, но след развода останахме в много добри отношения. Доколкото го познавам той никога не е бил агресивен към никого. Дори в моменти, когато е бил афектиран – не е проявявал агресия”, заяви Румяна Пенева, бившата съпруга на починалия, в отговор на въпрос защо Пламен Пенев не се е подчинил на полицейско разпореждане да спре автомобила.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 40 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    34 63 Отговор
    На психотестовете за ченгета има въпроси, които отсяват тия с доминантна Y-хромозома (потомствените убийци и садисти).

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Джон

    90 20 Отговор
    Оставка на селското комунистическо министърче от Бургас
  • 3 Джон

    71 45 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    В МВР подбират верни на НРБ болшевизирани селяндури

    Коментиран от #38

  • 4 Aлфа Bълкът

    39 29 Отговор
    Какво беше, какви кученца, за какво го гонят и бият? Стига толкова новини от интернет за днес.

    Коментиран от #61

  • 5 За съжаление

    65 19 Отговор
    Психичното разстройство винаги е свързано с подводни камъни. Никога не се знае как ще реагира такъв човек и кое ще го провокира. Съчувствие към мъката на дъщерите, но близките винаги подценяват тези заболявания, защото приемат, че те и болният могат да ги контролират.
  • 6 света

    63 12 Отговор
    жода не напита я питайте хората дето го знаят как кара
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ОПГ МВР ОСТАВКА НА МИНИСТЪРА!!!

    69 36 Отговор
    ясно се вижда от клиповете че полицаите имат личен мотив към този човек за да го бият така жестоко и зверски !!! обаче съда няма да го вифи тива сигурни сме ! да се раздват убийците че има две дъщери защото ако бяха синове един по един щяха да се сменят полицайчетата в стара загора!!!

    Коментиран от #19

  • 9 А защо не спря

    105 27 Отговор
    А европейският гражданин защо е бягал от полицията ?

    Коментиран от #83, #85

  • 10 1111

    98 24 Отговор
    А защо не е спрял на полицейско разпореждане?! Крушата си има опашка.

    Коментиран от #16, #21

  • 11 Ученика

    51 5 Отговор
    Началника отгоре гледа...
  • 12 Не мога да

    76 10 Отговор
    разбера, защо хората бягат от полицайте!!!

    Коментиран от #23, #57, #80

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 д-р Хаус

    64 37 Отговор
    Разследването сега ще установи, че човекът се е самоубил като сам си е удрял главата в асфалта, а полицаите просто са му спестили мъките с няколко удара допълнително.... Знаем как стават нещата у нас
  • 15 Абе

    92 15 Отговор
    И полицаите имат трески за дялане ама и на тоя не му е чиста работата.
  • 16 честен ционист

    53 71 Отговор

    До коментар #10 от "1111":

    Тебе ако те гонят да те убиват, ще спреш ли?

    Коментиран от #39

  • 17 .....

    70 14 Отговор
    Да е спрял при подадения сигнал.... То всеки втори недосегаем в ко....та..
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мдаа

    42 12 Отговор

    До коментар #8 от "ОПГ МВР ОСТАВКА НА МИНИСТЪРА!!!":

    Имят. Прегазил е техния колега полицай.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Хмм бившата съпруга

    77 14 Отговор
    Зарязала го, като е бил болен, сега търси какво??? Полицаите били имали личен мотив да го убият.Всичките тия от деветте патрулки ли? И ако са искали, дали щяха да го направят баш в града и пред свидетели. Оня да не беше си въобразявал, че е "борец" в силата си и да беше спрял да се разберат с полицаите. Най-много щяха да го отведат в районното.
  • 23 И от мутрите

    30 3 Отговор

    До коментар #12 от "Не мога да":

    бягат хората.
  • 24 Буквоядец

    62 5 Отговор
    Объркана история, за която не се знаят основни факти. От разходка на кученце,до преследване на автомобил! Явно са доста напрегнати. Говорят и нелепости. Искат инфо от112, да идвала и пожарна,в Холандия да звънят на дъщерята и тези младежи,са нечии деца,защо под деца се разбира,само тези от детските градини и ясли и т. н. Когато някой си разхожда кучето,не си разхожда и колата, на каишка Трябват факти, а не спекулации
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Човек

    40 14 Отговор
    По комунизма тези случаи изобщо не стигаха до медиите. Хората си умираха и изчезваха, а реакцията се свеждаше до слухове на ушенце между местните.

    Коментиран от #32, #34

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Въпрос

    43 6 Отговор
    Че МВР е опг е ясно. Едно обаче не ми е ясно - защо покойникът не се е подчинил да спре,а е решил да бяга ? Махали са ни куките и ние винаги сме спирали. Невинен човек няма за какво да бяга. Не откривам аз поне логика. Или пък може би е знаел нещо за властта,което е наложило да изчезне и опг мвр е идеалната група за разчиствания.
  • 30 Ами

    40 8 Отговор
    моите уважения но дъщеря му ми се струва, че иска да го изкара ангел.Бог да го прости човека!
  • 31 Нормален българин

    49 1 Отговор
    Така се случва когато и от двете страни са дебилни. Тоя борец не ще да е много скромните и сигурно се е държал за такова задържане. Но и сред пазителите на реда има със слаби нерви. Без ред и законост няма държава.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 инж Химик

    47 7 Отговор
    Ства ясно , че бащата е имал проблеми със здравето и е вземал лекарства, но това не са били физически проблеми, а психични. Дъщеря му го казва - прочетете статията. Имал кученце, много го обичал и не давал на никой да му се кара? И тва е борец? Човека си е бил превъртял , но децата му никога няма да го кажат това. Тва е истината.
  • 34 честен ционист

    6 4 Отговор

    До коментар #27 от "Човек":

    Днес стигат само, за да се подиграват с вас.

    Коментиран от #94

  • 35 Сталинчо

    31 36 Отговор
    Твърдо ченгетата са убили човека - ченгетата са тази група от човекоподобни със садистични наклонности ,ниски страсти и слаб почти никакъв интелект кокгато те убиват -НИЩО , а когато претепят някое чинги се надига вой и плач до небесата-ТОВА Е СРАМНО И НЕДОПУСТМО
  • 36 ИмеИве

    16 14 Отговор
    Това е наследството от онези времена - при колоните.

    Разбира се - ние - трябва да спрем насилието, не е единично това.
  • 37 Олигофрен

    29 5 Отговор
    Самозащита срещу полицаи !?
  • 38 Много си зле

    39 10 Отговор

    До коментар #3 от "Джон":

    Към момента 95% от полицаите са израснали по времето на мутренските години. Какви болшевики те гонят като няма комунизъм от 35 години. Дори и 80-те години да си роден, пак си расъл през лудите мутренски и чалгарски 90се. Отдавна се пенсионираха възпитаниците на комунизма.

    Коментиран от #42, #72

  • 39 Гонели го да го убиват

    40 6 Отговор

    До коментар #16 от "честен ционист":

    Когато полицаите са пристигнали на мястото на скандала, той е отказал да разговарят и хукнал да
    бяга. Ти ако беше полицай какво? Щеше да го оставиш да избяга ли? Може и вследствие на лекарствата да е имал неадекватни реакции, няма как да знаеш кой стои в колата. Да проверят и лекарствата и да видим дали няма да излезе, че са противопоказни за шофиране. И май цялата дандания ще излезе, че е заради "кученцето, което много обичал и не давал на никой да му се кара".

    Коментиран от #44

  • 40 Рей

    33 8 Отговор
    Борецът явно е бил опасен за околните, извършил е пресъпление, сгазил е полицай.
  • 41 Аз не бягам

    39 10 Отговор
    Какво толкова неясно има аз не знам. Подава се сигнал от полицията на когото и да е и той е длъжен да го изпълни. Като се прави на бабаит и не спазва законите и разпорежданията проблема си е негов и после рев до небесата и въпроси, защо това, защо онова. Кога най-после българина ще се научи, че освен права има и ЗАДЪЛЖЕНИЯ ? Има ред и закони в държавата и те трябва да се спазват от всички независимо кой, кой е. Това е толкова просто и елементарно за изпълнение, но егото на всеки втори тук е по-голямо от него и се започва ти знаеш ли кой съм аз. В крайна сметка се вижда, че всеки е смъртен и не е никой. Мен като ме спрат полицаите и не бягам и не съм имал никакви проблеми.
  • 42 Джон

    11 12 Отговор

    До коментар #38 от "Много си зле":

    То се предава в семейството. Болшевизмът е вид култура
  • 43 БРАВО

    32 9 Отговор
    При заплаха на човешки живот Полицая е длъжен да стреля ! В Стара Загора нямат ли пистолети !?

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 баретите и те

    13 16 Отговор
    могат да налагат и тъпчат буини . Не го правят . когато е спрян и обграден изпращат парламентьор психолог . да се предаде . за 23 имаше 20 случая . и употребили дрога и барикадирали се . превишаване е когато полицай грубо нещо наруши . Когато убиват от бой човек , той първо се отпуска , изпада в безсъзнание , агонизира и издъхва . Смъртни случаи има и на ринга и в кеча . Предизвикването на катастрофа е един рисков варянт . Като са му сърдити да го съдят . Каква е ползата от убийството никой не коментира . Явно целта е била да го свитнат с ръце и крака .

    Коментиран от #64

  • 49 Перо

    35 7 Отговор
    Не одобрявам действията на полицията при изваждането на нарушителя от колата, но явно случая има и друга страна, първо: бягство от 9 полицейски патрулки, не може да е без причина! Оказал е съпротива и отказ от излизане от колата. В САЩ се разстрелват на място такива престъпници. Второ: този човек има психологично заболяване и е пил лекарства за това. Въобще не се знае неговата здравословна годност да управлява МПС! Сигналът на 112 е за заплаха за убийство с хладно оръжие! Решението е на съда!

    Коментиран от #51

  • 50 БАРС

    20 10 Отговор
    АЗ НАПРИМЕР СЕ ОБЕВЯВАМ ЗА ЗАЩИТА НА ПОЛИЦАИТЕ.НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ ТЯХНИЯТ ЖИВОТ НЕ ПОД ПРИЦЕЛ.НЯМА ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ ЩЕ ЧАКАТ ДА ГИ ОБИЖЛАТ ИЛИ ДА ГИ ОБИЯТ.ДА ТЕ ХВАЩАТ ПРИСТЪПНИЦИТЕ А СЪДИИТЕ ГИ ПУЩАТ.ТО ТАКА ИЗЛИЗА ДА ШАШНЕМ СВЕТА ДА НЯМАМЕ ПОЛИЦИЯ ПОВЕЧЕ .ПРИ ТАКИВА СИТОАЦИИ ТО ИЗЛИЗА ЧЕ ПРИСТЪПНИЦИТЕ ИМАТ ПРАВА А ПОЛИЦАИТЕ НЕ.ТА ДА МАХНЕМ ПОЛИЦИЯТА ХЕМ ЩЕ СПЕСТИ ДЪРЖАВАТА МНОГО ПАРИ ОТ ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТА.И ДРУГО СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ БИВШ БОРЕЦ ВСИЧКО МИ СТАНА ЯСНО СЕЩАТЕ СЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.А МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ КАКТО В ИЗРАЕЛ .АКО НЕ СПРЕ ДИРКТНО ГО НАСТИГАТ С КОРШУМ А АКО СПРЕ ТО ТРЯБВА ДА СИ СЛОЖИ РЪЦЕТЕ НА КОРМИЛОТО И КОТО ДОЙДЕ ПОЛИЦАЯ ТОГАВА ДА ОТВОРИ ПРОЗОРЕЦА И ТОГАВА ДА СИ ПОКАЖЕ КНИЖКАТА
    .ВЗЕМЕЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СИ ТЪРСИ ДОКУМЕН ТИТЕ ИМАТ ПРАВО ДА ГО ДУМНАТ ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ТЪРСИ МОЖЕ И ОРЪЖИЕ.ТАКА ЧЕ ТОЯ РЕАЛНО ТРЯБВАЛО ДА ГО ЗАСТРЕЛЯТ ВЕДНАГА СЛЕД КАТО НЕ Е СПРЯЛ.КакТО ВИНАГИ ИМАЛО ЛИ Е СМЪРТ И ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ ВЕДНАГА РОДНИНИТЕ ПОЧВАТ ДА ОБВИНЯВАТ ПОЛИЦАИТЕ.ВИЖДАЛО СО СОЦ.СЕТИТЕ НЕ ЗНАМ СИ КАКВО ГОЛЕМИ ДЕДЕКТИВИ СЕ ОКАЗАХА,А НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО СВИДЕТЕЛИ НЯМА.ТАКА ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ СА ДЕЙСТВАЛИ ПО ПРАВИЛАТА.ТО ИЗЛИЗА ЧЕ ПРИ ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПОЛИЦАИТЕ СА ВЕЧНО ВИНОВНИ.ДА МОЖЕБИ ЗА ТОВА ЧЕ СИ ГЛЕДАТ РАБИТАТА АКО НЕ СА СИ Я ГЛЕДАЛИ ТО ВИНОВНИ ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА ИМА.
  • 51 Геро

    29 8 Отговор

    До коментар #49 от "Перо":

    Тук не е США ве брат, много обичате да събирате примери от цялото земно кълбо , а дори не си хвърляте боклука където трябва.
  • 52 Мутре от деветдесетте

    28 5 Отговор
    Песен за ушите ми е, колко ли хора е разплакал тоз!
  • 53 Швепс

    22 11 Отговор
    Малко му е! И аз бих ритнал ако имах възможност! Евала на полицайте!
  • 54 Уса

    7 4 Отговор
    Някой го е излъгал,че така правят в сащ,като бягат от полицията и няма проблем всичко е оки доки
  • 55 Дааа

    21 4 Отговор
    Който бяга от полицията след това обикновено го бият щото не се подчинява и на следващите разпореждания. Така е по ссета. В УСА направо ги стрелят.
  • 56 Истината-винаги

    25 5 Отговор
    Не се знае и този бивш борец колко хора е разплакал през живота си. А защо не се подчинява на полицията и не спира,а кара като луд? Има много гнили неща. А дали не е бил мутра случайно, и да се смята за недосегаем?
  • 57 Лост

    12 1 Отговор

    До коментар #12 от "Не мога да":

    Обясни ми тогава, защо надзирател от бургаския затвор избяга при проверка за наркотици край Сл. Бряг? После каза, че го било хванало страх.

    Коментиран от #76

  • 58 Истината

    14 12 Отговор
    Пламен работи в голямо държавно предприятие и там не е имал проблеми с никой! Стига сте писали ГЛУПОСТИ ЗА НЕГО !

    Коментиран от #59, #66

  • 59 Хайде поясни ни

    13 6 Отговор

    До коментар #58 от "Истината":

    Как сега този перфектен служител си е навлякъл проблеми? Още повече държавен служител да не зачита органите на реда? Дай някакви обяснение, проследявайки събитията.
  • 60 Госあ

    13 8 Отговор
    Сигнала е получен за свада. Ако не е имало и хладно оръжие, и едва ли е имало, защо ченгетата са пребили човека до смърт ? На престъпниците и убийците козируват, а някои ги пребиват до смърт. Изобщо не е ясно какво е миналото на този човек, не всички от силовите спортове са мутри. Има много боксьори, борци и щангисти, които не са рекетьори.

    Коментиран от #69

  • 61 Факт

    16 4 Отговор

    До коментар #4 от "Aлфа Bълкът":

    А той, защо бяга...
  • 62 Бай Тъньо

    21 6 Отговор
    Сбъркано население на Булгаристан. Затова ви управлява банкянската мутра 20 години. ПРАВОРАЗДАВАНЕТО се осъществява само в СЪД, при надлежно събрани доказателства и с право на професионална защита. На улицата правораздаване е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ дори и от полицай. По-разбираемо е полицията да застреля някой ВЪОРЪЖЕН, но е абсолютно недопустимо да осъществява побой над граждани. В правова държава не съществува норма при която полицията да осъществява побой. Побой на полицай над граждани е чисто лична проява за задоволяване на първичен насилнически нагон.
  • 63 Бай Митко

    18 15 Отговор
    Хей поспрете с тези фалшиви упреци към полицаите!
    Много ясно се вижда как те се опитват да го извадят от колата в която е заклещено тялото на бабаита. След това на земята му правят сърдечен масаж до идване на линейката. Нямате срама в плюванията си. Бъдете реални.
    Не спира, бяга, смъртоносно самокатастрофира и изведнаж бивши дъщери и жени го въздигат в култ за добрина. Излязал куче да разхожда, но с кола и нож, че и деца започнал да гони с ножа. Ненормална работа.
    Интересно мен що никой полицай не ме гони и не ме бие, и до сега винаги са се отнасяли с мен уважително!
  • 64 ДА, БЕ, ДА

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "баретите и те":

    Ти май си зареден...
  • 65 Смърт

    9 2 Отговор
    Без причина няма.
  • 66 Бинго

    14 10 Отговор

    До коментар #58 от "Истината":

    Само дето ходи с нож запасан и гони с него деца!
    Той е света вода ненапита. Смях!
  • 67 И все пак...

    19 7 Отговор
    Разбирам мъката на близките му, но няма как да се съглася с голяма част от нещата. Най - важното е, защо е избягал? Ето на този въпрос ако някой може да даде смислен отговор, ще бъде добре. Повтарям - смислен, адекватен, не глупости. Но няма такъв отговор. Другото, което не е вярно,а дъщеря му го твърди, и понеже гледах клип в мрежата, от който много ясно се виждаше, че след катастрофата мъжът продължава да не се подчинява, напротив - буйства, отново не съм съгласен с твърдението на близките. Няколко полицая не можеха да го удържат, виждаше се ясно от клипа. Вярно, виждаше се също, че използват сила, но какво друго да направят, с перце ли да го галят? Той нарушава закони и правила! Шофира с висока скорост, застрашава живота на хората.... Извинявайте, ама не е сериозно това да се говори, че не е трябвало да употребяват сила. Нямаше да употребяват, ако той се беше държал адекватно,а не да бяга и да се налага да го преследват!
  • 68 Пес Патрул

    14 1 Отговор
    Ако някой му погледне кученцето ставал агресивен
  • 69 заключенията ти са повърхностни

    15 6 Отговор

    До коментар #60 от "Госあ":

    Хайде пак проследи събитията от началото до края и тогава си напрягай мисловните процеси. Идват полицаите на мястото на скандала и той ОТКАЗВА да разговаря с тях и нататък следват останалите събития. Нямаше и да чуем, ако беше поне си отворил устата да се разберат, както би направил всеки нормален човек. Случвало се е и по-късно да вдигнат палка, ама спирам , дърпам малко назад. Документи, проверки и хайде кой откъде е. А на тоя на крака са му дошли и той решил да бяга. Като се сетя какво виене на сирени беше и благодаря на Господ, че нямаше цивилни граждани пострадали. Заради някой, който решил да се прави, че е над законите.
  • 70 Само че

    17 10 Отговор
    интересно тоя след като е чист като сутрешна роса и няма какво да крие, защо бяга от патрулките на МВР?
    Полицейската проверка не е прищявка, а е вследствие на обаждане на 112 за заплаха с нож от този бабаит с кученцето. Извадил нож на деца. Добре е, че полицаите са отреагирали бързо иначе не се знае тоя престъпник какво можеше да направи.
    Бившата на хубавеца и дъщерите му говорят смехотворни небивалици. Едната била в Холандия, но говори като очевидец на произшествието

    Коментиран от #92

  • 71 Аааа не така

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "оня":

    Имаше ама само за някои
  • 72 Неподписан

    3 8 Отговор

    До коментар #38 от "Много си зле":

    Спомените ми за милицията са различни.Когато бях дете,същите ме възпитаваха по образец,който в днешно време се счита за неизграждащ и неотговарящ на нуждите.След 1990 год.повечето от другарчета ми вече бяха с повреди.Обикаляха квартала и с тухли чупеха осветителните тела,къртеха решетки,рушаха държавно имущество,издевателстваха над по-слабите,а в училище пречеха на всички съученици имащи желание да учат.С 47 неизвинени и още толкова извинени отсъствия.Днес са полицаи и са все същите хлапаци и лигльовци.Някои от тях събуват панталоните като го правят сами но задължително да събличат и ризата,поне заради честа на пагона.
  • 73 Перо

    10 4 Отговор
    На кой невинен му е нужно да се крие, да бяга от полицията, да не излиза от колата, без да доказва невинността си по установения ред? Този нарушител пие лекарства за психологично заболяване, което поставя под съмнение годността му да управлява МПС! Иначе не подкрепям действията на полицията, без необходимост, да прилага сила, да бият водача и да нанасят щети на колата!
  • 74 Иван

    7 5 Отговор
    А видяхте ли, че е заплашвал деца с нож, че бяга от полицията? Това видяхте ли го? Или понеже е невинен, бяга за здраве?
  • 75 Полицай бияч

    6 12 Отговор
    Да влезнат във затвора полицайте да ги съдят за побой
  • 76 Браво на Полицаите!

    6 5 Отговор

    До коментар #57 от "Лост":

    Защото надзирателят и вкарвал дрога в затвора. Бил е пълен със стока при проверката. Избягал е, за да я скрие и да не го хванат. После се и ваправил на ударен, че "то било страх" ...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 стз марица

    11 5 Отговор
    полицаите здраво се подкрепяте взаимно с коментарчета.
    но хората които са имали вземане даване с вас ви знаят какви хора сте.
    обикновените хора ни докараха до тук да живеем в страх от вас!!! МВР вие не сте никакви защитници а ИСТИНСКИ търористи !!!
    живота тук в тази държава вече е друг и хората ще се изселват с много по високи темпове.
    Нека дайте още сила и власт и безнаказаност за полицията и направете България една имигрантска държава че да има население.
  • 79 Ко каза ко

    9 7 Отговор
    Не познавам лично човека, обаче защо бяга на 9 патрулки? Баща ми почина от инфаркт в колата, веднага му направиха аутопсия,а семейството на този човек отказва.

    Коментиран от #84

  • 80 Готин американец или просто Киро

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Не мога да":

    То е ясно защо бяга ...ами за да не го убият ...
  • 81 МАЙКА

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "КОТарАК":

    къде ти е държавата , не ЗНАЯ , къде я виждаш , но аз НЕ , не я виждам от 1993 година , затвориха ми очите , запушиха ми устата , онемях , днес пиша , не говоря и се моля БОГ да си свърши работата , а може би е свършил НЕ зная ........дано !!!!!!
  • 82 Има нещо гнило

    1 3 Отговор
    Защо семейството отказва аутопсия? Да не се окажат в най-мекия случай лекарствени субстанции несъвместими със шофирането? Ами ако се открият следи от наркотици? И защо уж спортист дефакто е физическа развалина? Нещо му е било прекалено и затова трябва трябва да му направят аутопсия.
  • 83 Полицаите са превишили нагло правата си.

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "А защо не спря":

    Може пък да не е искал точно тези полицаи да го задържат. Може да се познават и да му имат зъб на лична основа. Ножът може да му е подхвърлен...В провинциален град всички се знаят. Кокто и да е, след катастрофата, полицаите не са имали право да го бият, да го изваждат от колата, докато не дойде лекар, следовател, екип при ПТП, на МВР. Дори и да е заплашвал с нож, трябва да го убият, ли?
  • 84 Знаят, че съдебният лекар е корумпиран

    7 2 Отговор

    До коментар #79 от "Ко каза ко":

    Отказват, защото знаят че съдебният лекар е корумпиран, от заключението му по случая "Дебора". Същият ще е и този от Пловдив. Знаят, че полицията ще носи от 9 извора вода, за да оневини полицаите-убийци.
  • 85 Шопо

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "А защо не спря":

    Като те гонат да те утрепат и ти че бегаш.
    МВР е организирана престъпна група.
  • 86 Чичо Дончо каза

    2 1 Отговор
    Полицайте съд ли са ?Може човека бяга.Пичлеметата хвърлят безразборно пиратки.Полицията спи.
  • 87 Лазо

    5 1 Отговор
    По-скоро вярвам, че са искали поне подсъзнателно най-малко да му причинят болка, да го пребият, просто бяха освирепели и не се контролираха. Да речем, че е нормално да освирепееш ако ситуацията е самоотбрана, но когато са десет срещу един не е нормално. Не действаха професионално. Нямаше нужда да чупят колата, поне не и веднага. В България повечетто полицаи служат на мафията и групировките и оттам вземат пари, не случайно като постъпиш в МВР първият въпрос е "кой ти е човека"?
  • 88 Тиква

    2 3 Отговор
    Браво на полицаите,точно така трябва да се прави, който не спира, разстрел,много се развъдиха наркомани,много.
  • 89 бг Сталин

    1 4 Отговор
    Кой е тоя самозабравилия се че няма да се подчинява на полицеиско разпореждане.Ако беше в щатите шяха да го обстрелят като нищо.А и народът много мъдро го е казал ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА.Да беше си спрял,ама уви.Така че оставете полицаите на мира,хората си вършат работата.

    Коментиран от #90, #93

  • 90 МЪРШООО СТАЛИНСКА

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "бг Сталин":

    СЪЩОТО ДА СА СЛУЧИ НА ТЕБЕ В ГР СТ ЗАГОРА ОТ СЪЩИТЕ МИЛИЦИОНЕРСКИ УБИЙЦИ..
  • 91 СЪДЕБНИЯ ЛЕКАР СА ХИЛИ

    0 0 Отговор
    Днеска НАЧ. НА МИЛИЦИЯТА В СТ ЗАГ СА ХИЛИ.......НАЛИ РАЗБИРАТЕ КАКВО ОПГ УБИЙЦИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА НАДЗАКОНОВОИБЕЗЗАКОНОВО..
  • 92 КЪЪЪЪВ НОЖ БЕЕЕЕЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Само че":

    КВИ ЦИГАНИ БЕ...ФЪРЛЯЛИ ПИРАТКИ ПО КУЧЕТО МУ БЕ АБЕ ТИ ОТ МАРС ЛИ СИ....ЖИВ ЧОВЕК НЕКРИМАНАЛЕН И ОТ ДВЕ ЛЪЖИ ПО ТЕЛЕФОНА ДА ГО УБИЯТ ......АБЕ КВИ СТЕ ВИЙ. БЕЕЕЕЕ НА БАЩА ТИ ТВА ДА СА СЛУЧИ ДАНО....
  • 93 бяга- щото

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "бг Сталин":

    Много ясно заkо бяга-щото милицията първо бият,после питат
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 бай уичето

    1 0 Отговор
    Полицаите са убийци скрити зад пагон!! И пласьори на ..... Трябва не само да ги увоняват, а и да ги вкарват в затвора. Колко пъти вече убиват хора
  • 97 Лошо когато загубиш реалност

    1 0 Отговор
    Ние нямаме полиция а мафиотско сборище от престъпници получаващи заплата от държавата и заплата от сивия криминален сектор . Понеже им се услажда да са бандити в извънработно време да крадът , отвличат и убиват , те и в полицията се държат като бандити .Което пролича в клиповете от Стара Загора . Полиция , съд и прокуратура не работят за обществото а за криминалните . Докога ще се търпи да се гаврят с народа и да оневиняват престъпниците. Да се ликвидират тези институции и армията да поеме контрол в страната , тъкмо ще се освободи огромен паричен ресурс от надутите им заплати и бонуси .
  • 98 Пламен Пенев е невинен

    1 0 Отговор
    Резултатите от аутопсията показват, че Пламен Пенев е починал от задушаване след фаталната гонка в Стара Загора . Хайде сега целия отбор на полицията първо в затвора , после в съда . Кой е издал заповедтта да го преследват като диво живорно също в затвора и разжалване и уволнение . Онова пресс секретарче на полицията също да си търси нова работа и да бъде глобен 5 000 лв за разпространяване на лъжи и фалшиви информации както и злепоставяне на жертвата на полицейския терор . Също тези 20 полицейски терористи да платят всички разходи по получените вреди на полицейските автомобили с преследването и да им се ударжи кръвнина и 15 000лв за умишленото потрошване на автомобила на Пламен Пенев .