Last news in Fakti

13 Юни, 2023 11:44 1 738 7

Задържаха мъж, пребил служител на районния съд в София

  • побой-
  • служител-
  • районен съд

Очаква се днес прокуратурата да поиска постоянния арест на задържания за побоя

Задържаха мъж, пребил служител на районния съд в София - 1

Столичната полиция задържа мъж, нанесъл средна телесна повреда на друг човек в събота. Пострадалият е служител в районния съд в София и е посетил адреса, за да връчи призовка.

Той е настанен в болница с фрактури.

Около 18:00 часа е подаден сигнал за инцидент в ж.к. "Обеля". На място полицаите са установили, че има пострадал човек. За побоя е задържан мъж на 44 години.

Очаква се днес прокуратурата да поиска постоянния арест на задържания за побоя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И още се очаква?

    14 2 Отговор
    Всичката ви работа такава? Чакате адвоката му да мине да предложи офертата! Тези адвокати не са нищо друго освен като служителите на Еконт! Ходят по етажите и раздават пари на прокурори и съдии за "правилни" присъди!
  • 2 Свобода за Човечеа

    8 14 Отговор
    Гипс за призовкаря

    Коментиран от #4

  • 3 Щеше да е добре

    7 4 Отговор
    Ако пребие повече служители на сьдЬ

    Коментиран от #7

  • 4 Ахааааа

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Свобода за Човечеа":

    Значи и теб ще те четем по новините. "Човечеца" е сгафил някъде и призовкарят. му е крив. Сега вече бързо са му връчили призовката и няма да е последна.
  • 5 Иванчо

    9 1 Отговор
    Този, агресивният, или е длъжник, който дължи пари на целия свят, защото си мисли, че само може да взима и да ползва без да връща, или е престъпник за друго престъпление. Добре, че призовкарят му е виновен.... Жалка малка страхлива душица. Явно, няма да му е последната призовка
  • 6 Емо

    8 1 Отговор
    В Обеля и Надежда още не са слезли от дърветата.
  • 7 Ами всъщност

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Щеше да е добре":

    Си прав, но не и дребните служители като призовкари, чистачки, портиери и друг обслужващ персонал от който нищо не зависи!