Last news in Fakti

30 Юни, 2023 11:46 1 529 3

Издирват непълнолетен от Плевен

  • шенол шерифов-
  • издирван-
  • плевен

За последно 15-годишният Шенол е бил с приятели пред заведение в квартал "Сторгозия" на 28 юни към полунощ

Издирват непълнолетен от Плевен - 1

Полицията в Плевен издирва непълнолетния Шенол Шерифов. Това потвърди за БТА старши експерт Мариана Цветкова, говорител на Областната дирекция на МВР в Плевен.

Сигнал за изчезването му е подала майката Ивелина Калчева във Второ районно управление в града вчера. Униформените са организирали всички мероприятия по издирване и установяване на адреса и местонахождението на момчето, посочи Цветкова.

В социалната мрежа фейсбук майката на младежа призовава всеки, който има информация за детето ѝ, да се свърже с нея. Пред БТА тя разказа, че за последно 15-годишният Шенол е бил с приятели пред заведение в квартал "Сторгозия" на 28 юни към полунощ. Казал е, че се прибира, но оттогава никой няма информация къде е. Телефонът му е изключен.

Ивелина добави, че е организирано издирване на сина ѝ по групи в града. През вчерашния ден е имало подадени сигнали, че е забелязан от хора, но без резултат.

Надяваме се само да е жив и здрав и да се върне при нас, каза Ивелина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дагестанец от Плевен

    8 7 Отговор
    Записал се е в ЧВК Вагнер.
  • 2 То е ясно

    9 6 Отговор
    Отишъл е на гей круиз в Испания.
  • 3 Дрън дрън та пляс

    11 3 Отговор
    какви са тия имена бе ,сигурни ли сте че говорим за БГ