Last news in Fakti

10 Юли, 2023 11:43 2 229 2

18 бeжанци са открити в тайник на камион

  • бежанци-
  • тайник-
  • камион

Това е станало след полицейско преследване

18 бeжанци са открити в тайник на камион - 1
Снимка: БГНЕС

Осемнайсет бежанци са открити в тайник на товарен автомобил, след полицейско преследване тази сутрин, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Оттам информират, че около 9:00 часа в района на кръстовището на бургаските улици "Тодор Александров" и "Спортна" са спрени за проверка товарен автомобил "Мерцедес Спринтер", с бургаска регистрация, управляван от 20-годишен мъж и пилотна кола "Фолксваген голф", с бургаска регистрация, управляван от 19-годишен бургазлия.

Преди това обаче, на входа на Бургас, в района на контролно -пропускателния пункт "Пода" водачите на двете коли не се подчинили на полицейското разпореждане със стоп-палка.

В специално изграден тайник в товарния автомобил са открити осемнайсет бежанци, самоопределили се като афганистанци. От полицейските служители са задържани 20 души.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре ,

    4 0 Отговор
    че не са ги катастрофирали , че в тайника щяха да станат на кайма . А иначе , прииждането им в Европа трябва да се спре час по - скоро !
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    Шенген ЛиЕлате Утре