Last news in Fakti

4 Август, 2023 17:06 1 800 8

Оставиха в ареста 19-годишния, пребил и подстригал бившата си приятелка

  • насилие-
  • жена-
  • видин-
  • подстригване

Пред съда той не е признал вината си

Оставиха в ареста 19-годишния, пребил и подстригал бившата си приятелка - 1

Оставиха за постоянно в ареста 19-годишния мъж от Видин, който преби и острига косата на бившата си приятелка, държейки я против волята ѝ дни наред. При влизане в съдебната зала младежът запази мълчание, съобщи Нова тв.

Пред съда той е заявил, че съжалява и посочил, че иска по-лека мярка, като не се признал за виновен. Повдигнати са му две обвинения за незаконно лишаване от свобода на бившата му приятелка и неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие спрямо нея. Разследването по случая продължава.

„Обвиняемият е задържан под стража, тъй като съдът прие, че са налице достатъчно доказателства, от които към настоящия момент може да бъде направен обоснован извод, че деецът е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение", заяви Емил Младенов, заместник-районен прокурор. Той подчерта, че "с оглед начина и характера на извършване на деянието, и в изпитателен срок от друго извършено тежко престъпление, има реална опасност въпросният да се укрие и да извърши друго престъпление”.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    6 1 Отговор
    сига нина да полежи
  • 2 Фризьор с юмруци

    9 0 Отговор
    Нека си отдъхне малко.Там всичко е любов..
  • 3 Нашите

    13 0 Отговор
    Земи са пълни с индианци
  • 4 Мдааа

    8 0 Отговор
    Изгоре сингата покра истанбула, изгоре!
  • 5 Предложение

    5 1 Отговор
    Да се даде за награда на някой "примерен" затворник с доживотна присъда за седмица с панделка на д-то..и съм сигурен, че вече няма да прави така..същото може и за пияни и дрогирани шофьори
  • 6 Въпрос

    2 3 Отговор
    Ако Гласуваме повече за лъжливата мутра от Банкя, корпулентния Делян и войводата Костадин и Чалгаря чегъртач какъв пример ще се даде на подрастващите? Кой водеше България последните 13 години когато тези родолюбци растяха и изграждаха характерите си? Кой гласуваше запълването на местата на ВСС които от своя страна кадруваха съдии прокурори и следователи?
  • 7 Който е слаб в леглото

    6 0 Отговор
    се прави на мъж сред жените , като ги бие !
  • 8 Русенец

    4 0 Отговор
    Пускаш вълка на свбода, че да изреве цялото село. Стар похват за упваление мнението на масите.