Last news in Fakti

28 Септември, 2023 07:14 1 335 9

Гледат мярката на двамата задържани непълнолетни от случая със застреляното момче

  • мярка-
  • задържани-
  • непълнолетни-
  • застреляно момче

Двете момчета са от Ботунец и се оказаха добре познати на органите на реда. При обир използвали метални палки и заплашвали, че имат оръжие, каквото жертвите не са виждали

Гледат мярката на двамата задържани непълнолетни от случая със застреляното момче  - 1
Снимка: БГНЕС

Съдът ще гледа мярката на двамата непълнолетни, които бяха задържани за съучастие в грабежа, при който полицай застреля 18-годишно момче, съобщават от БНТ.

Двете момчета са от Ботунец и се оказаха добре познати на органите на реда. При обир използвали метални палки и заплашвали, че имат оръжие, каквото жертвите не са виждали.

Така е било и при кражбата от двете момичета в нощта на 18 септември. Те твърдят, че са бити, но няма медицинско свидетелство, което да го доказва.

Заради това, че обвиняемите са непълнолетни, мярката за неотклонение се гледа на закрито заседание.

Междувременно експертизите по случая с убийството на 18-годишния Светльо Младенов все още не са готови и не е ясно дали полицаят ще бъде привлечен като обвиняем по случая.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заглавието трябва

    19 6 Отговор
    да е следното:
    Гледат мярката на двамата непълнолетни престъпници от случая със застреляния рецидивист...

    Коментиран от #2

  • 2 катран

    20 6 Отговор

    До коментар #1 от "Заглавието трябва":

    вчера по бтв водещите цънцърова и др..реваха за рецицивиста/те го наричаха "момче"/, ЗАЩО го убиха,можеше да живее..може ли такова нещо,трябваше да го пуснат и на другия ден примерно да удари с тръбата водеща на бтв...и тогава да я видя как се разсъждава..

    Коментиран от #6

  • 3 Небинарен евроатлантик с аутизъм

    16 6 Отговор
    Не е застреляно момче, а застрелян извършител на грабеж извършен с жестокост спрямо жертвата. Браво на полицая. И другите двама да беше застрелял нямаше да е лошо.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кажи честно!

    13 7 Отговор
    Всички които реват за "момчето" заслужават някое подобно "момче" да им врътне по една тръба в празните глави.
  • 6 факт

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "катран":

    БосфорТВ не е бг телевизия. Обслужва интереса на ГРОБ и ДПС - примери много : КАТУНИЦА ! Тогава - хората искащи справедливост - бяха наречени хулигани и престъпници, че са атакували имота на оня плъх киро рашков
  • 7 БПФ

    2 6 Отговор
    И като са "добре познати", защо са били на свобода? Били регистрирани в Детска педагогическа стая? И каква полза от това, бе - очевидно НИКАКВА !!!! Кога ще разберат законодателите, че на хъхрeшката измeт само три педагогически средства и въздействат - кaмшик, кaторга и кypшум !!!! В този ред !!! Като са ги хващали и пускали, тия само са се убедили в пълната си безнаказаност !!!
  • 8 Шопо

    6 5 Отговор
    Да застреляш човека в гръб си е чиста екзекуция!
    Ако човека е лежал по очи на земята и тогава са го застреляли?
    МВР е ОПГ всички началници на ОД на МВР трябва да бъдат сменени.
    Полицая извършител на убийството трябва да бъде съден за предумишлено.
    Неговите колеги които го прикриват са съучастници в убийство.
  • 9 Браво

    4 6 Отговор
    На полицайката трябва да дадат награда, щото явно тия не разбират от друго. И защо не са в затвора вкарани още преди време?