Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 13:41 2 617 5

Убийството на Митко от Цалапица било заради момиче

  • димитър малинов-
  • убийство-
  • цалапица

Борислав и Митко са били приятели до последния му ден приживе. Това твърдят негови приятели, доказват го и кореспонденциите в социалните мрежи между двамата

Убийството на Митко от Цалапица било заради момиче - 1

Два месеца след убийството на Димитър Малинов от Цалапица разследващите все още нямат яснота какъв е мотивът за жестокото престъпление и кой го е извършил.

Имат обаче показанията на единствените задържани 7 дни след убийството - близнаците Борислав и Валентин Динкови. Показания, които двамата братя сменят няколко пъти пред криминалисти и психолози.

Динкови са обвинени за укривателство на издирвания за убийството Рангел Бизюрев. Обвинението спрямо близнаците не беше променено въпреки поредицата протести на близки и приятели на убития, които настояват обвинението на братята да се промени от лично укривателство на съучастие в убийство.

„Извикан е, излезнал е“, разказва майката на Митко - Атанаска Бакалова.

Гласнюз съобщи, че разполага с всички негови кореспонденции в социалните мрежи от 20 юли, когато е убит, както и от дни и месеци преди това. Пет минути преди да излезе от дома си Митко си е писал с Борислав Динков и едновременно с непълнолетно момиче, с което имали тайна връзка и което Борислав също е харесвал. „Преоблякъл се е в последния момент“, забелязва майка му по време на първия оглед в дома им.

Към 21,20 ч. във фаталния ден Димитър седял на двора заедно с майка си и си чател по телефона, бил радостен. По-късно става ясно, че си е пишел с момичето, с което е имал връзка.

Според доказателствата по делото записите от камерите и показанията на близнаците Борислав и Валентин Динкови Митко е убит в периода 23-23.20 ч. В показанията си Борислав твърди, че пред къща, близо до дома на Митко, двамата с Рангел са били в неговия автомобил.

Когато той минал покрай тях, Рангел слязъл от колата, хванал го за раменете и го попитал: „Какво си говорил за мен?”. След това му нанесъл удари в корема и гърдите. Според медицинската експертиза Митко има счупени няколко ребра и носни кости. Фаталният удар, довел до неговата смърт, е именно счупването на носа му.

Борислав и Митко са били приятели до последния му ден приживе. Това твърдят негови приятели, доказват го и кореспонденциите в социалните мрежи между двамата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бат иван

    9 1 Отговор
    Борислав като му е бил приятел що не е спрял Рангел, а е гледал как го бие ? Нали е боксьорче
  • 2 Седящия бик

    8 1 Отговор
    Червените команчи близнаци са употребили правото си да изчистят честта си! За жалост бледоликите са ги хванали с камерите и сега са прибрани с колесниците Опел Астра на топло! Скоро ще бъдат вкарани в кауша и там чесста им ще бъде многократно опетнена! Такъв позор за жалост няма да могат да изчистят! Дано поне като излязат да не се изтърват като вдигат тежко, или като се напрягат да ритат или удрят някого! Щото много ще мирише тоз позор!

    Коментиран от #3

  • 3 Бай Оня Дедовия

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "Седящия бик":

    СЕДЯЩИЯ БИК, ДА МИ СЕДНЕШ НА К. У. Р. О
  • 4 Механик

    9 2 Отговор
    Нищо не разбрах.
    Борислав и Митко били приятели и били влюбени в едно и също момиче.
    Убиеца, Рангел, не бил влюбен в момичето, но го е убил. И как тогава убийството е заради момиче???
    Борислав е бил поръчител ли или какво???
  • 5 Спрете се

    0 0 Отговор
    Вече става досадно с тези информации за убийството. С какво измъченият читател ще помогне на семейството и на следствието? И прекален светец богу не е драг.