Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 13:40 2 862 6

Пребиха зверски младеж в Стара Загора

  • побой-
  • младеж-
  • стара загора

На място е изпратен полицейски екип, който е установил, че деянието е извършено от 22-годишен мъж, който освен това е счупил и стъклопакет на фасадата на сграда

Пребиха зверски младеж в Стара Загора - 1
Снимка: shutterstock

Младеж на 19 години е пострадал при побой в Стара Загора. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал в събота сутринта малко преди 5:30 часа на бул. „Цар Симеон Велики“. На място е изпратен полицейски екип, който е установил, че деянието е извършено от 22-годишен мъж, който освен това е счупил и стъклопакет на фасадата на сграда.

В резултат на нанесените удари пострадалият е получил контузия на главата, мозъчно сътресение и загуба на съзнание. Настанен е за лечение в болница „Проф. д-р. Стоян Киркович“ в Стара Загора, без опасност за живота.

През октомври униформените разследваха сигнал за сбиване между двама мъже в чирпанското село Черна гора. По време на него пострада мъж на 32-години, който беше намушкан от свой съселянин.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 2 Отговор
    На Нас ни трябват закони като в арабските страни....Сега роднините на момчето имат едно седмичен срок да накажат побойника...само една седмица..след този срок е престъпление...
  • 2 С ДЪХ НА ЛИПА...

    1 4 Отговор
    РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ТЕЖКИЯ
    МИНЙОРСКИ ТРУД....💪

    Коментиран от #5

  • 3 Дааааа

    4 2 Отговор
    Тези в събота рано сутринта са бързали за работа първа смяна.

    Пияни или надрусани безделници!
  • 4 БгТопИдиот🇧🇬

    5 1 Отговор
    Пребиха зверски младеж в Стара Загора.

    Лошо Седларов,лошо !

    След година две по краварски способ с автоматично оръжие в МОЛ-а.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.