Last news in Fakti

13 Декември, 2023 17:04 1 928 14

Убиецът на психолога Нав влачил тялото му до входа, след като го застрелял

  • убийство-
  • психолог-
  • иван димитров-нав

Трима служители на Пето районно управление са разпитвани в съда

Убиецът на психолога Нав влачил тялото му до входа, след като го застрелял - 1
Снимка: БГНЕС

Подсъдимият за убийството на психолога Иван Владимиров-Нав е влачил тялото му до входа, за да бъде по-близо до линейката, когато лекарите пристигнат. Това е разказал Румен Тонев на полицаите, които първи са посетили местопрестъплението.

Трима служители на Пето районно управление са разпитвани в съда по делото срещу Тонев за убийството на Нав.

"Каза, че пистолетът е законно притежаван, че има патрон вътре. Каза и че е бивш колега. Не сме пипали оръжието. Разказа, че чул удар по вратата и излязъл. Видял Иван Владимиров и го напръскал със спрей за самозащита. Иван тръгнал да тича нанякъде, но малко след това се върнал и замахнал да го удари с ключалка за заключване на колело. Прострелял го е в главата на площадката пред вратата. Каза, че след това го е дърпал надолу, като дойде линейка, да е по-близо до вратата", обясняват полицейските служители, които са арестували Тонев", пише "Дневник".

Полицаите разказали, че майката на Тонев - Пенка, е била в жилището, когато са арестували сина ѝ.

По думите на единия от полицаите Румен Тонев е бил притеснен, но е имал време да се успокои, защото казал, че се е обадил на брат си, за да отиде у тях и да се погрижи за възрастната жена.

"Тялото беше оставено в седнало положение, леко наклонен на една страна, а гърбът му беше подпрян на стената до вратата на мазето, която беше отворена. По земята имаше следи от кръв, личеше, че е било влачено по стълбите надолу", разказаха полицаите, които са били извикани на мястото на престъплението.

Единият от тях е останал да охранява, а другият е повикал подкрепление, линейка и е тръгнал към горните етажи.

"Имаше няколко души в блока. Един от мъжете беше бос и по пижама. Каза, че е чул силен шум и излязъл да види какво се случва на долните етажи. Разказа ни, че когато стигнал на първия етаж, се разминал с Румен Тонев, който се качвал от мазето към първия етаж и му казал: "Твоят приятел Иван се опита да ме убие".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    9 3 Отговор
    УРОД.....УШЕВ СИ Е УРОД
  • 2 БеГемот

    12 7 Отговор
    Само Не ми е ясно кой им дава дипломи на тия психолози!?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 доста го е издразнил

    10 6 Отговор
    тоя нав ли е навлек ли е...

    Коментиран от #5

  • 5 Сила

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "доста го е издразнил":

    Доста си тЪП, или си доста проЗД.... или си тЪПопроЗД ушко...... КОЛЕГА, А....... изродите се подкрепят
  • 6 Е какъв

    4 5 Отговор
    Психолог е бил този(мир на праха му),като е решил да действа като селска стрина???
  • 7 Дипломиран с вишу

    7 1 Отговор
    Ако застреляния от пенсионирания милиционер е бил истински психолог,милиционера дето го е тормозил отдавна да е пациент в Карлуково,а психолога да си е жив и здрав,ама така става с днешното "вишу"

    Коментиран от #9

  • 8 Циник

    3 2 Отговор
    Аха, да, трениран полицай да тръгне да мести труп, вместо да го остави където е паднал за да се знае кой-кого. Ама понеже е "от нашите", ще го оправдаят сигурно.
  • 9 Амиииии

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Дипломиран с вишу":

    доколкото разбрах още от публикациите в деня на убийството, този психолог доста често е проявявал самоуправство и постоянно да били в конфликт, в който убиецът е имал основание да не е съгласен с действията на убития в общите части и в противоречие със законови разпоредби. Трябвало да му светне лампичката, че оня е на предела на търпението, ама както по-горе коментираха, кой му е дал диплома за психолог. Това е обяснението, а обяснението не винаги е оправдание.

    Коментиран от #10, #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    психо садистичен изрод и убиец
  • 12 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    Имаше Едно Време в Бг Истински Закони за убийците
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Тц, тц, тц

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Амиииии":

    Никой не е длъжен нон стоп да се пази от бесни по цялата глава! И шкембе! Ако ще и с 3 вишута, изкарани с любезното съдействие на всички съквартиранти!