Last news in Fakti

4 Януари, 2024 09:43 1 243 5

Издирват 33-годишен мъж от Петричко, в неизвестност е вече пети ден

  • александър заков-
  • издирван-
  • петричко

За последно Александър Заков е забелязан на автобусна спирка

Издирват 33-годишен мъж от Петричко, в неизвестност е вече пети ден - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

33-годишен мъж от петричкото село Ключ е в неизвестност вече пети ден. Близките му и местните хора го издирват навсякъде, но следа от него още няма. За последно Александър Заков е забелязан на автобусна спирка. Мъжът е висок около 175 см, тежи 70 км и има руса коса със сини очи.

„Не знам какви са причините за изчезването му. Преди година живееше в София, но напусна столицата. Беше потаен, не споделяше много”, коментира брат му в ефира на „Здравей, България”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вещи лица

    1 3 Отговор
    Едно време от МВР щяха да питат баба Ванга, а сега ще трябва да го търсят.

    Коментиран от #5

  • 2 веднага давам посока на разследването

    2 2 Отговор
    да се провери дали не е спиран от полицията и ако е да се огледа мястото където е бил спрян може да е наоколо ако не е имало свидетели самго хвърлили в някоя канафка…! дано се окаже че не е имал вземане даване с мафията в пагони и може да е жив още човека…
  • 3 странно

    6 0 Отговор
    Издирвате човек само по описание и без снимка. Как мислите, че някой може да ви помогне така?
  • 4 до петрич е

    1 1 Отговор
    сандански . в софия като не му харесва . има ли книжка, кола, пари . пет дни са много . гадже , сиукс ли е . сега е модерно за 200 лв да кара мигранти . ако е донор може да изкара 3000 . на фронта в киев търсят такива . 900 лв заплата . с годините такива изчезнали са 12000 . не са много . ще изкочи отнякъде . ако взема кафево не е добре . градът на тарикатите сандански е пълен с зависими .
  • 5 има такива

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Вещи лица":

    И в днешно време може да се намерят добри ясновидци.