Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 04:10 3 211 12

Още няма заподозрени за убийството на мъжа в София

  • софия-
  • убийство

Късно снощи полицията даде брифинг заради инцидента

Още няма заподозрени за убийството на мъжа в София  - 1
Снимка: БНТ

На този етап няма заподозрени за разстреляния снощи в София Мартин Божанов, предаде БТА. На брифинг от полицията съобщиха, че се касае за убийство. Първоначалните находки са, че се касае за изстрели с огнестрелно оръжие. Божанов е застрелян в тяло и главата, каза заместник-градският прокурор Иво Илиев. По думите му започва разследване за убийство.

В Софийската градска прокуратура има подадени сигнали по отношение на Божанов за заплахи. Жалбите са от страна на магистрати, каза във връзка с жертвата в отговор на въпрос от БТА градският прокурор на София Илиана Кирилова. Тя допълни, че се работи усилено и по информация за имотни измами. Имаме сигнали, подадени от магистрати, които не са прокурори, за отправени заплахи към тях, уточни Кирилова.

Този човек е бил интересен и по делото “Крашевски”, каза още Кирилова.

Главният секретар на МВР Живко Коцев съобщи, че се търсят свидетели, които могат да дадат повече информация по случая. Работи се и с охраната на заведението.

Целият ресурс на Столичната дирекция за вътрешни работи е включен в работата по разкриване на убийството, каза още главният секретар.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софийски

    41 0 Отговор
    Когато и да го гръмнеш такъв винаги е късно
  • 2 Акула

    30 1 Отговор
    Съд Прощава Бог НЕ
  • 3 Полюцай

    27 1 Отговор
    А на бас че няма да го хванат килъра

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 един

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Полюцай":

    Общоизвестно е това,не е нещо ново де!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 блеефски

    13 0 Отговор
    дали не съм в плейлиста и аз ?
  • 8 Перо

    14 1 Отговор
    Като няма държавност, по-добре е престъпниците да се избиват, защото това остава единствения начин за намаляване на престъпността, стига да няма косвени жертви! Поредното дело за отлежаване до изтичане на срока за давност /само в БГ/.

    Коментиран от #9

  • 9 един

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Перо":

    И докога така ще се избиват?Чи те се избиват още от началото на прехода и продължават,или си мислиш че като се избиват един друг и проблемът с тежката престъпност ще бъде решен!ДЪРЖАВА трябва драги а не да се избиват помежду си!Сигурно и тоя ПП-ДБ са го направили престъпник а не комунистическата мафия начело с Герб и кликата около тях!
  • 10 Извод

    5 0 Отговор
    Когато държавата отсъства и прогнилата съдебна система не е вкарала измамник от такъв ранг в затвора, тогава гражданите започват да раздават справедливост според принципа "всекиму заслуженото" или "каквото повикало, такова се обадило".
  • 11 да да

    3 0 Отговор
    И няма да ги намерят...Кой да го търси?..който го покровителствал..Няма такъв филм в бг история..поне последните 30 години..всички властимащи престъпници са на свобода..и дори сащ ги посочили в един списък..но и те са станали за пример,сменили козината си и посочват с пръст..кой трябва да бъде разследван..До такива извращения стигаме..а посолството мълчи Гледат сеира..но катато трябва точно те натискат копчета..и става една дандания..по всички платени медии..ден и нощ..
  • 12 Ха ха ха

    1 0 Отговор
    Няма и да има. както няма и няма и да има за Алексей Петров. Но и за двете жертви важи една и съща зависимост като причина и тя е не бъди прекалено алчен и амбициозен.