Last news in Fakti

14 Януари, 2014 18:36 1 982 4

Двама пребиха лекар в Луковит

  • пребиха-
  • лекар-
  • луковит

Единият нападател е 17-годишен

 

Двама са нанесли побой на лекар от болницата в Луковит,  съобщи сайтът NEWS глас, регионално издание на Ловеч.

На 13 януари в 19,55 ч.  в  РУП-Луковит е получен сигнал от доктор, завеждащ  Хирургично отделение при МБАЛ- Луковит. Според сигнала две лица са му нанесли побой в болничното отделение по време на изпълнение на службата му. Потърпевшият е с  телесни повреди в областа на лицето, изразяващи се в аркада на дясна вежда, оток на ляво око и охлузвания по лицето, уточняват полицаите.

На място е изпратен полицейски  екип. Извършителите на деянието са двама души – единият на 17, другият на 34 години - и двамата от с.Радомирци. Лицата са задържани за срок от 24 часа в РУП-Луковит и по случая е образувано бързо производство.

Нова телевизия обобщава, че д-р Данаил Динков бил извикан на адрес за 13-годишен пациент с болки в коремната област. Наложило се момчето да бъде транспортирано в болницата, където му направили изследвания и докторът назначил система. Лекарят излязъл в коридора, за да обясни на роднините на пациента, че ще се наложи операция, но тя може да се направи на следващия ден.

Роднините настояли в отделението да остане придружител, а докторът обяснил, че това може да стане само съгласно заповед на директора на болничното заведение, след като се заплати такса за престоя. Той понечил да покаже с ръка документа, окачен на стената и в същия момент получил удар.

С викове „Вие само пари искате!”, 17-годишният нападател продължил да го налага, докато 34-годишен мъж го държал.

Пред Нова телевизия медикът заяви, че не вярва побойникът да получи възмездие, тъй като е непълнолетен. Д-р Динков подчерта още, че се срамува да застане пред камера със затворено от побоя око и наранявания по цялото лице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comments

    3 0 Отговор
    ИМЕНАТА И ЕТНИЧЕСКАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ,макар че,май,
    и сами се досещаме!
    СТИГА тая игра на криеница,СТИГА с тази толерантност към
    съществата,по-близо до животното,отколкото до човека!
    СТИГА!
  • 2 Бай Иван

    1 1 Отговор
    И все пак не е за пренебрегване възможноста докторчето да е поискало допълнително финикийски знаци? Обичам докторчета ,но с гарнитура от картофи и филе от акула! Няма значение националноста.Ако така продължават да ни изнудват,ще имат проблеми тези хекимчета!
  • 3 Монго

    4 0 Отговор
    Да, роми са. И да, вече явно някои ги е страх да конкретизират етническата принадлежност...
  • 4 Христо Христов

    0 0 Отговор
    Постоянното премълчаване за етническата принадлежност на основните действащи лица в т. н. битова престъпност само акумулира напрежение, което в един момент ще се освободи, и то по неконтролиран начин...И аз като номер 1 съм бесен на това, как е възможно едно човекоподобно същество с първосигнални рефлекси и поведение да посяга на лекар!!! М..га.ът е като животното - държи се само на респект с груба заплаха и физическа сила! Бой до припадък....