Last news in Fakti

14 Юли, 2023 21:11 1 743 3

Задържаха мъж за канабис в Луковитско

  • канабис-
  • луковит

По случая е образувано досъдебно производство

Задържаха мъж за канабис в Луковитско - 1
Снимка: Архив

Служители на Главна дирекция „Национална полиция“ и криминалисти от районното управление в Луковит са задържали мъж, отглеждал наркотични вещества в частен имот в луковитско село. Това съобщи Габриела Тодорова от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

На 13 юли в двор към къща в село Дъбен са установени и иззети 123 растения с височина от 15 до 140 см, от които е отделена 5,163 кг зелена листна маса, която при тестване е реагирала на канабис. В хода на процесуално-следствените действия от различни места в къщата е иззета суха зелена тревиста маса, с бруто тегло 1,541 кг. При направен полеви наркотест веществото отново е реагирало на канабис.

Задържан за срок до 24 часа е 38-годишен мъж, който обитава имота и е полагал грижи за растенията.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава под ръководството на Районната прокуратура в Ловеч.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъжа на урсула

    12 0 Отговор
    Ако държавата намери в двора ти трева - тя е твоя
    Но ако намери нефт - е на държавата
  • 2 Шопо

    8 0 Отговор
    Какво е виновен човека за това че в двора му растат плевели?
  • 3 373727272

    4 0 Отговор
    А бе тия у парламента ,що вече не решат този проблем с канабиса ,а само се занинават като истински колеги да се плюят на работното място.Да го пускат легално за продажба та даже и за износ ще им остава.Ще се пълни хазната..Да го измъдрят тъй ,че всички да са доволни.