Last news in Fakti

11 Декември, 2023 14:43 2 136 7

Столични полицаи разбиха нарколаборатория на улица "Оборище" в центъра на София

  • нарколаборатория-
  • канабис

Иззет е близо килограм от наркотика, задържан е 48-годишен столичанин

Столични полицаи разбиха нарколаборатория на улица "Оборище" в центъра на София - 1

Спецоперацията за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, е проведена на 8 декември от криминалисти на столичното Първо РУ. В хода на предприети процесуално – следствени действия в жилище на ул. „Оборище“, те установили специално изградена оранжерия за отглеждане на канабис.

За целта помещението било оборудвано с всичко необходимо за развитието на растенията - лампи, вентилационни системи, както и торове. Иззети са множество пликове и буркан, съдържащи суха растителна маса, парична сума и електронна везна.

На място е задържан 48- годишен столичанин, с множество криминални прояви. Резултатът от изготвената експертна справка показал, че иззетата растителна маса е коноп с общо тегло 892.02 грама. След доклад на събраните материали по образуваното досъдебно производство в Софийска градска прокуратура задържаният е привлечен като обвиняем за престъпление по чл.354 а от НК. Наложена му е мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    23 2 Отговор
    А кокаина си души по чалготеките, наперкани селяци карат и трепат народеца, Ушев прави нощем отцепки и ескорт на бабаитите.......те ми размахват плик с люцерна

    Коментиран от #4

  • 2 ХАХАХА

    11 5 Отговор
    Ами те другите са в центъра на София, тях там ги пазят мицифайките.
  • 3 да де

    12 5 Отговор
    Да проверят и пицариите за пици с кристали, че про100то хептен изфиряса и вече не знае на кой свят е.
  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сила":

    Вярно е хващат дребните Риби Нарко Акулите си плащат
  • 5 тревоман

    19 5 Отговор
    Смях в залата, в Македония преди 1-2 години казаха, че спират да заключват хората за малки количества трева, а тук дебнат децата по градинките да ги хванат с по 1 фас. Престанете да тормозите хората и се хванете в истинска работа.
  • 6 Отдавна се знае, че

    6 1 Отговор
    улица Оборище вече е треварско сборище...
  • 7 пишете си квото си искате

    9 2 Отговор
    вие знаете ли каква е разликата от лаборатория до оставена върху вестник трева ?