Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 15:38 1 111 1

Иззеха канабис в Севлиево

  • канабис-
  • севлиево-
  • полиция

Работата по двата случая продължава в рамките на образуваното по случая досъдебно производство

Иззеха канабис в Севлиево - 1
Снимка: БГНЕС

Криминалисти от Районно управление на полицията в Севлиево при специализирана операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, са иззели над 240 растения канабис. Това потвърдиха за БТА от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Габрово.

В труднодостъпна местност в землището на село Ловнидол криминалистите са открили 62 растения от рода на конопа, които на полевия тест са реагирали на марихуана, в землището на друго село – Градище, е разкрита друга канабисова нива със засети 180 растения, в различен стадий на растеж, посочват от полицията.

Работата по двата случая продължава в рамките на образуваното по случая досъдебно производство.

От пресцентъра на ОД на МВР в Габрово припомнят, че в началото на месец октомври криминалисти от Габрово откриха и иззеха 103 канабисови растения, засети в труднодостъпна местност край село Иванили.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.