Last news in Fakti

17 Януари, 2014 16:39 1 382 0

Фалшификатори останаха в ареста

  • фалшификатори-
  • останаха-
  • ареста

Четиримата нашенци са действали в Испания

Пловдивският окръжен съд взе мерки за неотклонение “задържане под стража" по отношение на Дечо М.,Радослав Б.,Станислав А. и Тодор А.

По отношение на тях са издадени европейски заповеди за арест от съдия при Централен следствен съд в Мадрид, Кралство Испания. Лицата се издирват с цел провеждане на наказателно преследване за участие в организирана престъпна група, занимаваща се с подправка на парични знаци, банкови карти, сваляне на информация от банкови карти/ скиминг/.

Съдът намери, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най – тежката мярка за неотклонение по отношение на четиримата. Европейските заповеди за арест са валидно издадени. Описаните в тях престъпни деяния съставляват престъпления и по българския наказателен закон и не са погасени по давност. Предстои съдебно производство по допускане изпълнението на европейските заповеди за арест, за нуждите  и целите на което явяването на лицата следва да бъде обезпечено.
Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Пловдивския апелативен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА