Last news in Fakti

12 Март, 2024 09:34 1 161 13

Пациент би екип на Спешна помощ в Петрич

  • пациент-
  • побой-
  • спешна помощ

Фелдшер и шофьор на линейка отишли на адрес, за да окажат помощ на мъж, който за благодарност им отвърнал с удари

Пациент би екип на Спешна помощ в Петрич - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Ново нападение срещу екип на Спешна помощ. Случаят е от Петрич. Фелдшер и шофьор на линейка отишли на адрес, за да окажат помощ на мъж, който за благодарност им отвърнал с удари.

„Получихме сигнал за човек, употребил алкохол и загубил съзнание. Отзовахме се на адреса и видяхме, че мъжът има белези от наранявания. Брат му каза, че са се сбили и е припадал на няколко пъти. Прецених, че трябва да го транспортираме в болница. Качихме го в линейката, но той започна да буйства и да ме обижда. Удари ме в гърдите”, разказа в ефира на „Здравей, България” фелдшерът Мария Петрова.

„Видях, че нападна колежката и се отзовах. Мъжът ме удари в лицето, избутах го от линейката и си тръгнахме. Нямаше какво повече да правим на адреса”, поясни шофьорът Костадин Великов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОКСИМОРОН😶

    8 1 Отговор
    СПЕШЕН ПАЦИЕНТ А СЕ БИЕ.....???
  • 2 Заради тоя

    9 0 Отговор
    Някой чака линейка и наистина е спешно. Тия най-напред се напили, после се били двамата братя и накрая тоя бил и хората от линейката. Накарайте го да плати разходите и обезщетения на персонала, ама след като защитеният вид не ги лови закон, трябвало е не само да го хвърлят в канавката, ами да му теглят и един хубав оздравителен бой.

    Коментиран от #5

  • 3 Анонимен

    7 0 Отговор
    Трябва да спрат да се лекуват алкохолици и наркомани от лекари и сестри.Такива трябва да бъдат водени в изтрезвителни.А там да има само полицаи.Полицаите ще ги излекуват набързо.
  • 4 Анонимен

    7 1 Отговор
    По комунизма такива са ги лекували много ефективно!
  • 5 Ами

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Заради тоя":

    Според мен е трябвало да му направят осукания глезен !
  • 6 Сиромах

    5 2 Отговор
    Напълно го оправдавам човекът!Отиваш при лекар, той без да те е пипнал ти пише в амбулаторният лист, че кръвн,пулс са нормални.Отиваш в кардиология за 48 часа (пътеката е 3 дни) с оплакване от сърдечно неразположение, нито пулс,нито кръвно някой ти мери, а на всичкото отгоре на изписването от епикризата научаваш кой ти е бил лекуващ лекар!Да не говорим за хигиена и спазването на чистотата.Трябва да си носиш посуда от къщи, но няма топла вода и миещи препарати.Срамота при толкова много средства давани от държавата разбирай и народа!Имам чувството, че докторите се надпреварват кой повече ще натрупа капитал,колко ще изнуди пациента!

    Коментиран от #7, #12

  • 7 Наистина

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сиромах":

    Докторите са най големите мафиоти.те нямат нищо човешко в тях.
  • 8 Лекар

    2 1 Отговор
    Да се приеме закон, който посегне на лекар, доживот да му се отказва медицинска помощ.

    Коментиран от #9

  • 9 Ну заец

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Лекар":

    Да се приеме закон ако лекар не те излекува,пожизнено лекаря да е без права и да плаща всеки месец доживот. Ако почине пациент в болница,лекаря да дава кръвнина. Най голямата легализирана мафия.

    Коментиран от #10

  • 10 Ну погоди

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ну заец":

    Заец, ти що ходиш на лекар, лекувай се с уринотерапия

    Коментиран от #11

  • 11 Ну заец

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ну погоди":

    Погоди почакай докато ти или твой близък я докарат до болница и го изкарат с краката. После пак разсъждавай.
  • 12 Можеш да оправдаваш

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сиромах":

    нормален, работещ, внасящ данъци и осигуровки. Тоя от този тип ли ти изглежда. Помощите за ракия и цигари и безплатна помощ, гарнирана с бой на тия, дето тръгнали да го спасяват.
  • 13 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Как се озаптява такава простотия ? Това не се случва за първи път по нашите земи. Кой и как може да набие в главата българска, че на даскал, полицай и доктор НЕ СЕ ПОСЯГА ??