Last news in Fakti

3 Април, 2024 08:20 1 727 10

Мъж твърди, че е пребит от общински съветник и роднините му

  • побой-
  • общински съветник-
  • звъничево

Инцидентът е станал в събота в ресторант в с. Звъничево. Пребитият е с множество шевове на главата, с две прободни рани и множество охлузвания по тялото

Мъж твърди, че е пребит от общински съветник и роднините му - 1

Случай с побой в Пазарджишко. Потърпевшият твърди, че единият от нападателите е общински съветник, а останалите, които дошли за подкрепление и му нанасяли удари, са негови роднини, предава Нова.

Инцидентът е станал в събота в ресторант в с. Звъничево. Пребитият е с множество шевове на главата, с две прободни рани и множество охлузвания по тялото.

Той дойде в ресторанта и започна да ми отправя словесни закани. Собственикът на заведението застана между нас. След което Янков се върна в колата си. Видях, че си рови в телефона. Не съм очаквал, че се обажда на роднините си, за да дойдат да ме нападнат, казва потърпевшият.

Зад мен спира кола, някой ме удари в главата с нещо желязно. Загубих съзнание. След това чувам писъци на жена ми, която не беше с мен. Общинският съветник по време на побоя седеше срещу масата, разказва Павурджиев.

Жертвата обясни, че разпознава нападателите си от видеозаписите. Той отбеляза, че няма спомен общинският съветник да му е нанесъл удар.

Пострадалият Петър Павурджиев е бил приет за лечение в болницата в Пазарджик. След оказаната му медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

Нямам пререкания с него. Откакто влезе в политиката започна да дерибейства. "Това е мое, това съм го купил". Откъде с тази заплата купи бензиностанция за 300 000 лв, попита Павурджиев.

Общинският съветник е избран от партия Движение напред България. Той отказа да коментира случая. От полицията съобщиха, че по случая са задържани сина на общинския съветник и неговия вуйчо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нищо

    14 0 Отговор
    неочаквано , често се случва !
  • 2 честен ционист

    5 9 Отговор
    ГЕРБ със 150 депутата в новия Парламент!

    Коментиран от #6

  • 3 тази драма ми мирише на команчи

    17 0 Отговор
    тоя съветник от боята ли е ?

    Коментиран от #9

  • 4 ТаУмВзе

    13 0 Отговор
    Кютек, кой да Краде де! Какво е Общински съветници, освен ОПГ бре.
  • 5 кюстендил и пазарджик са

    11 2 Отговор
    градовете на вис . борците се млатят яко . сега е спечелил съветника на кмета . Утре какво ли ще става .
  • 6 Затягане колана

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    ЧЕКМЕДЖЕТАТА СЕ ПОИЗПРАЗНИХА и за теб кинти нанайси
  • 7 Жителите нА москов сиити

    1 3 Отговор
    Са ПОТРЕСЕНИ
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Катерица

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "тази драма ми мирише на команчи":

    циганите не са КОМАНЧИ в Бг Команчи няма
  • 10 ТЪЙ ДЕ АРЕСТУВАНИ МАНГА ЛИ

    2 0 Отговор
    ИМА ЛИ....КВАЛИФИКАЦИЯ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО