Last news in Fakti

13 Март, 2014 09:20 30 783 10

Трима обвинени за убийството на Отвертката

  • трима-
  • обвинени-
  • убийството-
  • галеви-
  • отвертката

Тиражира се любовен сюжет около убийството

Трима обвинени за убийството на Отвертката - 1
Снимка: Facebook

Три обвинения за умишлено убийство е повдигнала Окръжна прокуратура Кюстендил заради убийството на един от най -приближените бодигардове на Пламен Галев, Николай Радев-Отвертката, който бе убит в заведение в Дупница.

След фаталното сбиване полицията задържа трима мъже заподозрени в убийството – баща и синове от известната в града лекарска фамилия Карастоянови. В късния следобяд в полицията в Дупница пристигна екип от четирима адвокати в присъствието, на които се водиха разпитите на тримата задържани, съобщава  БНР.

Говорителят на Окръжна прокуратура – Кюстендил Марияна Сиракова заяви: Вече има привлечени три лица като обвиняеми. Това са Владимир Карастоянов, Николай Карастоянов и Иван Карастоянов. И на тримата са повдигнати обвинения за извършено умишлено убийство като съизвършители.

Десетки свидетели на кървавата саморазправа са разпитани в Районното управление на полицията в Дупница. Според някои от тях въпреки опитите им да разтърват участниците в жестокото нощно сбиване, Николай Радев е бил прободен смъртоносно в корема с нож.

За момента е ясно, че в инцидента е замесена дъщерята на анестезиолога Николай Карастоянов Владимира, съобщава bTV.

Едната версия е, че тя и гардът са имали връзка в миналото и той е бил твърде настоятелен в искането си да се съберат отново. Другата версия, тиражирана от близките на убития, е че момичето е търсело близост с Отверката.

Някои дупничани описват бодигарда като „разкошен” и „отзивчив” човек, докато Карастоянови били „лоши хора”.

„Единият общо взето е криминално проявен в смисъл с богата такава биография в кримисредите”, казва Иван Радев, брат на Отвертката. Той е категоричен, че саморазправата е „под нивото” му.

В полицията нямат данни затова някой от тримата Карастоянови да има криминално досие. Бащата на хубавата Владимира работи в болницата от 20 години.

„Никога не е бил конфликтна личност, разбира се с колегите”, обяснява директорът на лечебното заведение д-р Любомир Таушански.

Николай Радев е боксьор, женен, един от 10-имата телохранители на Братя Галеви.

Антонио е един от потърпевшите, осакатен за цял живот след сблъсък с Радев.

„Той е човекът, който, когато го изпратят, това му е работата: да пребива, да умъртвява, просто не ми е жал за него, Господ си е свършил работата”, казва мъжът. По думите му всички биячи на Галеви са професионални боксьори и каратисти.

Днес Антонио, който единствен се осмелява да говори пред камерата, не живее в Дупница. След инцидента се мести в Благоевград.

В София пък се преселва млада жена, пребита отново от Отвертката. Преди месец обаче съдът го оневинява за побоя и осъжда Милена да му плати 1000 лева за нанесена му обида.

А „Бригадата на Галеви” все още съществува, но на по-ниско ниво – биячите и до днес задяват момичета и създават проблеми, като никой не знае откъде идват парите им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър Димитров

    23 1 Отговор
    човешки живот е все пак, но нека се поставим и на мястото на тероризираните хора от този “БИЯЧ“ със сигурност е насилвал момичето, или се е мъчил да я склони да проституира, защото това са престъпни гадове които използват силови методи така да го наречем!!! Какъв според вас е този индивид, след като работи за “галеви“ честен и добродушен човек??? Това са хора които тероризират обикновения човек, и остават(почти) винаги НЕНАКАЗАНИ!!! Е не този път!!!
  • 2 Симеон Тасев

    1 4 Отговор

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Ivo Stefanov

    11 1 Отговор
    да се готви тирбушона а след него отварачката
  • 4 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Симеон Тасев":

    Монка, мързи ли те да пишеш брат?

    Коментиран от #6

  • 5 mentra

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Симеон Тасев":

  • 6 alex xela

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "РОСЕН ВЕЛИНОВ":

    Моля те се, не го стимулирай да пише, не че може, но излизат някакави букви...

    Коментиран от #7

  • 7 Just a BIG DISGRACE

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "alex xela":

    Ох, не... тоя коментар ми оправи деня жив и здрав да си!
  • 8 ЛУД ЛЕР

    11 1 Отговор
    ЕДИН Б.....К ПО МАЛКО
  • 9 maratoneca .

    4 4 Отговор
    "Отверката",моля ви се!Тоя човек няма ли име?Българската журналистика подкара на гаменство!!!
  • 10 Vasik Atanasova

    3 5 Отговор
    симпатяга е но е правил мизерии на хората