Last news in Fakti

8 Октомври, 2014 17:41 2 776 1

Жерар Депардийо снима филм в пловдивско село

  • жерар депардийо-
  • филм-
  • калояново-
  • пловдивско село-
  • кабир беди-
  • сандокан

В лентата със сюжет от 70-те ще участва и актьорът Кабир Беди, изиграл някога ролята на Сандокан

Жерар Депардийо снима филм в пловдивско село - 1
Снимка: АП/БТА

Звездата на френското кино Жерар Депардийо ще снима филм в пловдивското село Калояново, съобщи marica.bg. Първите кадри на лентата с работно заглавие "Le Voyage" („Пътешествието“) ще се завъртят през ноември, а действието се развива през 70-те години на миналия век в малко селце. Там времето сякаш е спряло, къщите са запуснати, домакинствата бедни, колите стари, хората тъжни.

"Le Voyage" разказва историята на възрастен мъж на име Ваня, който живее самотно след загубата на любимата си жена. За да разнообразят и направят по-цветен деня му, близките решават да го изненадат с домашен любимец, но вместо куче му подаряват прасе. След първоначална съпротива Ваня обиква животното и разговаря с него като с най-близък приятел, но всичко се обърква, когато семейството решава, че Симпи трябва да бъде изяден.

За да спаси новия си другар, старецът пали стария си трабант и тръгва на чудновато пътешествие през бензиностанции, цигански табуни, изоставени селски къщи, площади, кръчми. Среща се с различни хора, сред които и Сандокан (актьора Кабир Беди, познат освен от едноименния филм, още и от ролите си в "Дързост и красота" и "Джеймс Бонд: Октопуси"). Нов приятел, с когото ще сподели последните мигове от живота си.

Автор на сценария на филма е Франк Добрин. Той има опит в заснемането на продукции с български актьори. В лентата му "The Winner 3D" е снимал пловдивчанина Владимир Зомбори. В новия му проект вероятно ще участват и актьорите от Пловдивскиа театър (известен като Драмата) Кръстю Кръстев, Русалина Чапликова, Анелия Ташева, Ивайло Христов и Симеон Алексиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ПИЧ Е