Last news in Fakti

6 Април, 2015 16:08 1 830 0

Дейвид Линч се отказа от продължението на "Туин Пийкс"

  • "туин пийкс"-
  • дейвид линч-
  • отказа-
  • продължението-
  • трети сезон-
  • сериал

То все пак може да бъде осъществено, но без участието на прочутия кинорежисьор

Дейвид Линч се отказа от продължението на "Туин Пийкс" - 1
Дейвид Линч

Режисьорът Дейвид Линч – един от създателите на телевизионния сериал „Туин Пийкс“, се отказа да участва в заснемането на продължение, съобщи самият той в Туитър. „След година и четири месеца преговори (с канала Showtime б.р.) реших да се оттегля, тъй като не достигат средства да осъществим всичко според нашия сценарий“, написа той.

По думите му, той вече е съобщил на всички актьори, поканени да участват в проекта, че по-нататъшната работа ще продължи без него. Линч обаче е изразил надежда, че новите серии все пак ще стигнат до екран.

Режисьорът намекна още в средата на март, че трети сезон на „Туин Пийкс“ може и да няма. Според първоначалната идея, в него трябваше да се включат изпълнителите на главните роли от оригиналната поредица – актьорите Кайл Маклоклан (агент Купър) и Шерил Лий (Лора Палмър). Нейни създатели са Дейвид Линч и Марк Фрост.

Третият сезон на сериала трябваше да излезе през 2016 г. и да се състои от 9 епизода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА