4 505 0

Джаред Лето: Жокера бе ролята на живота ми

Актьорът е бил напълно погълнат от ролята на шантавия си персонаж

Снимка: Instagram
Снимка: Instagram
Константин Карагьозов

Американският актьор Джаред Лето не мисли, че някога ще се "избави" от ролята на Жокера, изиграл в екшъна "Отряд самоубийци". 44-годишният Лето се въплъти в кожата на известния филмов злодей на DC Comics, а феновете вече нямат търпение да до видят на големия екран.

"Посветих се дълбоко на този персонаж. Трябва да заявя, че това бе ролята на живота ми. Никога преди не съм се забавлявал толкова. Жокера е болен мозък, извратен, но въпреки това привлекателен за публиката. Не мисля, че след като си изиграл подобна роля, можеш да ѝ кажеш чао. Жокера винаги е някъде там.", призна Лето в телевизионното предаване "Good Morning America".

"Отряд самоубийци" разказва за тайна правителствена организация, която наема банда затворници - суперзлодеи, които осъществяват опасни операции. Световната премиера на продукцията е на 3 август, а за България - на 5 август.

САЩ


Още по темата

 • Филмови гиганти се цакат взаимно (ВИДЕО)

  Филмови гиганти се цакат взаимно (ВИДЕО)

  Кинокомпанията Warner bros. нае режисьора Джеймс Гън, който по-рано беше уволнен със скандал от конкурента Disney, съобщи Hollywood reporter. Гън ...
  10.10.2018
  1 387
  2
 • Ди Каприо е следващият Жокер?

  Ди Каприо е следващият Жокер?

  Последните слухове от студията на Warner Bros. са, че новият самостоятелен филм за Жокера ще бъде оглавен от... Леонардо ди Каприо. Мартин ...
  5.09.2017
  1 703
  1

Напиши коментар:


Публикувай