975 1

Рашидов с букет лалета при Мутафова

Рашидов с букет лалета при Мутафова
Снимка: БТА
Калина Петрова

Веднага след като приключи церемонията по награждаването с най-високото отличие на Министерството на културата „Златен век” в Националната галерия, министър Вежди Рашидов отиде в клиниката, за да вдъхне кураж на Стоянка Мутафова.

С букет от лалета и с поръчения да предаде много здраве и кураж от именитите личности и творци, на които връчи награди днес, Вежди Рашидов се появи в стаята на знаменитата ни актриса. Тя бе изненадана и много се зарадва на оказаното внимание. В типично шеговития си стил и с много приповдигнат дух Госпожа Стихийно Бедствие убеди министър Рашидов, че вече се чувства много по-добре, надява се, че „тази случка няма да й попречи за „Гинеса” и дори вече има желание да се върне на сцената.

Министър Рашидов изрази желание да съдейства с каквото е необходимо, само и само любимката на поколения българи да се върне час по-скоро на сцената и отново да ни радва с невероятния си талант и чар. Той обеща, че ще дойде отново на „визитация” след няколко дни, а от своя страна примата на българския театър Стоянка Мутафова се пошегува, че тогава двамата ще изиграят един етюд.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ЛУПИ
    Отговор
    1 17:27  29.11.16
    Велик човек актриса дано поживее още дълго за да ни носи емоция . RESPEKT

Напиши коментар:


Публикувай