1 398 0

Заедно ли са Дженифър Лопес и Дрейк?

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Дженифър Лопес и Дрейк прекарват доста време заедно напоследък и източник, близък до двете попзвезди, е разказал пред списание Us Weekly, че връзката им започва да прераства от професионална в романтична.

В момента двамата записват нова песен заедно, но освен това са започнали и да излизат пак заедно по заведения и то в извън работно време. 30-годишният рапър наскоро е поканил Джей Ло на интимна вечеря в новото хитово заведение в Западен Холивуд. Папараците след това са ги заснели да си тръгват с една кола. Освен това двамата са споделили с феновете си свое общо селфи, което е доста закачливо.

Наскоро Дженифър се раздели с танцьора Каспър Смарт, с когото беше в продължение на пет години, а сега се води необвързана жена. Дрейк също не е имал приятелка, откакто през лятото скъса с поп дивата Риана.

Наскоро слуховете свързаха романтично Лопес с нейния екссъпруг и баща на децата ѝ - Марк Антъни, с когото тя в момента работи по испаноезичен албум. Малко след като тези слухове се появиха в медиите, се оказа, че Марк е в развод с третата си съпруга Шанън де Лима.

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай