Last news in Fakti

9 Февруари, 2017 02:00 813 1

Tърсят се доброволци за София Филм Фест

  • софия филм фест
Tърсят се доброволци за София Филм Фест - 1

За осма поредна година доброволческата организацията Си Ви Ес - България (www.cvs-bg.org) набира доброволци, които да помагат при провеждането на Международния фестивал София Филм Фест.

Търсят се желаещи да се включат в събитието в периода 9 - 31 март, както и за някои организационни дейности от 27 февруари. Задачите на доброволците ще включват: посрещане и информиране на зрителите на прожекциите, разнасяне на рекламни материали, подпомагане на екипа в офиса на фестивала и при осъществяването на пресконференции, награждавания, партита и коктейли.

От своя страна доброволците ще станат съпричастни с XXI-то издание на едно от най-големите културни събития у нас, ще могат да научат повече за организарането на филмов фестивал и ще имат свободен достъп до най-доброто от киноизкуството.

Доброволчески задачи ще има между 10 и 23 ч. по предварително разработен график, съобразен с възможностите на доброволците. Готовността за включване в извънредни и непланирани дейности е предимство. От Си Ви Ес - България споделят, че обикновено доброволците имат време за ежедневни дейности и извън фестивала, но срещата с нови хора, събития и филми несъмнено се превръща в епицентър на бурния киноживот през март.

Позицията е подходяща за студенти и ученици над 16 години, както и за всички любители на киното със свободно време. Формулярът за кандидатстване може да намерите на сайта на "Cи Ви Ес - България", а срокът за подаването му е 17 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киноман

    2 0 Отговор
    Хахаха експлоатация отново!