910 0

От 20 март на моста на НДК стартира пътуващата изложба „За инженерството в България“

Милена Богданова

Изложбата е инициатива към Младежкия инженерен форум „Аз, инженерът“, който се организира за четвърта поредна година от Интер Експо Център и фондация „Мечти в действие“. Тази година форумът ще се проведе на 06 април 2017 г от 10:00 до 17:00 часа, а темата е “Инженерство в действие”.

Целта на изложбата е да представи потенциала за развитието на иновативни технологични компании, млади предприемачи и изобретатели в България. Добрите примери и послания на инженерите, които са избрали да останат и да се развиват тук, са доказателство за това и важен мотиватор за сегашните и бъдещите поколения.

Между 20 март и 3 април, ще можете да се запознаете отблизо с над 40 млади вдъхновители - университетски преподаватели, предприемачи, авиационни инженери, математици, химици, студенти и президенти на компании, техните каузи и начини да променят света от България.

Инициативата е подкрепена от Melexis, със съдействието на ABB, Aurubis, Behr-Hella Thermocontrol, Multivac, Sensata Technologies, Special Events Group, VMWARE.Напиши коментар:


Публикувай