Last news in Fakti

10 Април, 2017 00:00 2 053 0

Ридли Скот планирал брутален край за първия "Пришълец" (ВИДЕО)

  • пришълецът-
  • финал-
  • ридли скот

Той искал да убие главната героиня

Ридли Скот призна, че е планирал да убие главната героиня от поредицата „Пришълеца“ още в първия филм, съобщи “ Entertainment Weekly”.

Героинята на Елън Рипли превърна Сигорни Уивър в звезда. Тя игра в четири филма от поредицата. Сега режисьорът Ридли Скот снима нов филм от поредицата. Той признава, че е имал доста различни планове за първия филм.

„Смятах, че пршълецът трябва да проби шлема на Рипли и да я прониже с език. След това можеше да й откъсне главата. Обадих се във Fox и предложих този край. 14 часа по-късно представител на студиото беше на снимките. Той направо ме заплаши , че ще ме уволни, ако завърша филма така. Така, че променихме края. Все пак Сигорни се снима в още три филма“, заяви Скот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА