Last news in Fakti

12 Април, 2017 00:45 4 195 1

12-годишен виртуоз поема бас китарата в Korn (ВИДЕО)

  • корн-
  • metallica-
  • тай трухильо-
  • робърт трухильо-
  • korn

Тай Трухильо, синът на басиста на Metallica, ще участва в турнето на Korn в Южна Америка

12-годишен виртуоз поема бас китарата в Korn (ВИДЕО) - 1

Синът на басиста на Metallica, 12-годишният Тай Трухильо, ще участва в турнето на бандата Korn в Южна Америка, съобщи "Контактмюзик".

Тай е син на Робърт Трухильо и е член на състава Helmets. Младокът ще замени оригиналния басист на Korn Реджиналд Арвизу, известен още като Фийлди, по време на шоута в Колумбия, Бразилия, Аржентина, Перу и Чили.

"Много съжаляваме, че Фийлди няма да може да се присъедини към нас по време на турнето, но се радваме, че ще свирим с такъв млад музикант като Тай!", заявиха момчетата Korn.

12-годишен виртуоз поема бас китарата в Korn (ВИДЕО)

Korn е калифорнийска група, считана за една от най-значимите в стила ню-метъл. В дискографията й са включени 12 студийни албума, последният от които "The Serenity of Suffering" излезе през 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ловеца на поршета

    5 1 Отговор
    Metal will never die 🤘🤘🤘