Last news in Fakti

15 Май, 2017 04:30 2 574 2

Рали писта вместо червен килим на премиерата на „Бензин”

  • премиера-
  • филм-
  • бензин
Рали писта вместо червен килим на премиерата на „Бензин” - 1

Рали писта ще измести червения килим на премиерата на режисьорския дебют на Асен Блатечки и Катерина Горанова - „Бензин”. Големият интерес към бг версията на „Бързи и яростни” доведе до организирането на две гала вечери. На 16 май високоскоростният екшън ще направи дебюта си на големия екран във Варна, а два дни по-късно ще бъде отпразнувана и първата му прожекция в София. Терен на събитието в морската ни столица ще даде Фестивалния и конгресен център, където ще присъства и кметът на града – Иван Портних. Специално за премиерата ще пристигнат повече от десет автомобила, предоставени от рали „България“ и TopGear България. Там ще бъде изложена колата на Асен Блатечки – Mazda Luce, която участва във филма. Първата прожекция на „Бензин” във Варна ще изгледат и част от най-добрите рали състезатели у нас.

Премиерата на лентата в столицата пък ще се проведе в кино Арена The Mall. Трима от киноманите ще имат възможността да пият кафе с Блатечки на червения килим броени минути преди старта на прожекцията, пише "Монитор".

И за двете събития се строи уникална по рода си сценография, наподобяваща ВИП ложа от „Формула 1”. За първи път в България филмова премиера ще може да се похвали и със седемнайсет метрова стена на славата. Усещането за високи скорости и бензин ще бъде подсилено благодарение на спортните коли от филма, които ще са позиционирани около червения килим през цялата вечер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киноман

    0 0 Отговор
    Впечатлена съм много от продукцията. Въздейства ми дълбоко и ден след като го гледах още мисълта ми се връща към филма. Аплодисменти за екипа на продукцията!
  • 2 RACE track

    0 0 Отговор
    Пичове, ралитата обикновено не се провеждат на писта, даже хич.