1 120 0

Световна премиера на кинолентата „Мумията”

Венцислав Михайлов

Какво е чувството да се събудиш в моргата без драскотина след самолетна катастрофа? Как би реагирал, ако разбереш, че си „избраникът” на 20-вековна принцеса?

Отговор на тези въпроси ще търси Том Круз в премиерното заглавие за седмицата „Мумията”. След страховито свлачище по време на мисия в Близкия изток, героят му Ник Мортън разбира, че е пуснал на свобода древната принцеса Аманет, чийто порив за отмъщение ще се окаже пагубен за модерния свят.

Земята представлява тъжен апокалипсис, а нейното унищожение е заложено още преди 5000 години като бомба със закъснител, за да се взриви право в сърцето на цивилизования свят. В Лондон. Световната премиера на „Мумията” на 9 юни - някак фаталистично уцелва момента, в който е изминала по-малко от седмица от атентата на „Лондон Бридж.

Лентата е брилянтно визуално единство от красиви кадри и спиращи дъха компютърни ефекти.

Любовта си към екшъна Том Круз демонстрира и в „Мумията”. Холивудският актьор не пропусна да изпълни сам каскадите и тук.

Очаква се до няколко месеца на големия екран да се появи и филмът „Бари Сийл: Наркотрафикантът”, в който Круз ще извърви пътя от верен пилот в гражданската авиация на САЩ до основен снабдител на картелите с кокаин.

В момента актьорът е ангажиран около снимките на шестата част на „Мисията невъзможна“, а догодина ще стартира и работата около „Топ Гън 2”, който ще носи името „Маверик”.Напиши коментар:


Публикувай