1 183 0

Правят нова версия на филмова класика (ВИДЕО)

Джак Блек и Скалата изпълняват главните роли в новия "Джуманджи"

Правят нова версия на филмова класика (ВИДЕО)
Анатоли Стайков

Американският актьор Джак Блек е разчитал на способностите си като комик, за да се снима във филм, който предстои да се появи по екраните, съобщи "Ройтерс".

Той изпълнява главна роля в "Джуманджи: Добре дошли в джунглата" - нова версия на комедията "Джуманджи" (1995) с участието на Робин Уилямс, който вече не е между живите.

Блек заяви, че гледал оригиналната лента едва след като научил, че е в актьорския състав на продължението й. Джак описва Уилямс като гений, който е на върха на актьорските си умения в "Джуманджи".

В този филм Уилямс изпълнява роля на мъж, който избягва от плен в посветена тематично на джунглата игра. В новата версия на филма предпоставките са различни - главните персонажи пътешестват във фантастичния свят на същата игра.

Друга съществена разлика е, че докато в оригиналната лента персонажът на Уилямс влиза в играта като дете и излиза от нея като възрастен, в новия филм детските персонажи стават възрастни, когато излизат от играта.

В актьорския му състав са също Дуейн "Скалата" Джонсън и Кевин Харт. "Джуманджи: Добре дошли в джунглата" трябва да се появи по екраните през декември.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай