772 0

Създателят на The Simpsons работи над нов сериал (ВИДЕО)

Принцеса, елф и демон ще са сред персонажите в анимацията за възрастни "Disenchantment" на Мат Грьонинг

Снимки: Wikipedia
Снимки: Wikipedia
Анатоли Стайков

Принцеса, елф и демон ще са сред персонажите в новия анимационен сериал за възрастни "Disenchantment" на създателя на "The Simpsons" Мат Грьонинг, предаде Contactmusic. Първите епизоди от новия сериал ще бъдат качени в интернет от Netflix през 2018 г.

Действието ще се развива в средновековното кралство Дриймланд, а сред останалите персонажи ще са великани, таласъми, тролове, поясниха от Netflix.

В сериала ще се говори за живота, смъртта, любовта, секса и начина, по който да продължим да се смеем в свят, изпълнен със страдания и идиоти, въпреки онова, което ни казват възрастните и магьосниците, се казва в комюнике на компанията.

"Disenchantment" ще бъде заснет от компанията "Ръф драфт стюдиос", която е работила заедно с Грьонинг над друг анимационен сериал - "Futurama". Новият сериал ще бъде показан в рамките на няколко сезона, като всеки от тях ще включва 10 епизода.

Netflix е продуцирала и други анимационни сериали за възрастни - "BoJack Horseman" през 2014 г. и "F is for Family" година по-късно.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай