546 0

НДК с нов начин на купуване на билети

Милена Богданова

Собствена система за онлайн продажби на билети въвежда на два етапа НДК. Първият е резервации на места онлайн, което вече е достъпно, а вторият етап е възможност за покупка на билети чрез интернет, което ще стане възможно след около един месец.

„Решихме че трябва да обърнем специално внимание на новите поколения, на тези които биха посетили НДК не само физически, но преди това биха се запознали виртуално с програмата. По този начин НДК ще предложи цялостна нова обновена услуга при продажбата на билети”, каза Борислав Велков, председател на Съвета на директорите на НДК.

Покупката ще се осъществява през сайта ndk.bg чрез бутона „купи билет” и ще обслужва всички събития от календара на НДК.

Едно от първите събития, продуцирани от НДК, за които има вече онлайн резервация на билети, е Киномания. На сайта на НДК и през сайта kinomania.bg могат да се запазват билети за някои от хитовите заглавия от филмовата панорама. Интернет платформата ще започне да функционира и за всички кина от програмата на Киномания – „Люмиер Лидл“, зала 1, „Дом на киното“, „Одеон“, „Културен център G 8“, „Euro Cinema“ и „Френски институт“.Напиши коментар:


Публикувай