338 1

"За теб" отново в Театър Азарян

Спектакълът ще се играе на 16 и 30 януари

Светослава Ингилизова

Спектакълът „За теб” отново ще се играе на сцената на Театър Азарян на датите 16 и 30 януари 2018 г. от 19,30 часа. В представлението участват популярните актьори Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов, като ролите са създадени специално за тях. Режисурата е на Петър Кауков, сценографията – на Никола Тороманов, а автор е Яна Борисова.

Между тъмното и страшното, посред нощ, двамата братя Емил и Виктор успяват да изрекат онези неща, които всички ние някога сме искали да кажем на близките си, но сме премълчавали от липса на смелост или на точните думи. Изплашени от едно нещастие, влюбени в едно и също момиче и изгубили смисъла на живеенето, братята се преоткриват един друг, преминавайки през емоционални тресавища и океани.

„За теб” печели публиката с откровените и чисто човешки теми, които докосват кътчета на душата ни, които не смеем да разкрием, окриляват ни, разплакват, но и вдъхват надежда.

Пиесата има номинация за Икар 2015 на САБ за драматургичен текст и номинация за Аскеер 2015 за съвременна българска драматургия.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Рая Та
    Отговор
    1 00:35  11.12.17
    Щото в театър Иванов или Христов, няма ка да набуташ арменската публика, а в БГ само чалгата се развива! Арменските ЕВРЕИ са закотвили яките пранги в БГ театъра! ФАКТ

Напиши коментар:


Публикувай