2 015 0

Легендарен сериал дебютира на голям екран (ВИДЕО)

Поредицата "Семейство Сопрано" възвести новата "златна ера" на телевизията

Анатоли Стайков

"Семейство Сопрано" се завръща - на голям екран с история, която хронологично предхожда събитията в хитовата телевизионна поредица, предаде Reuters, позовавайки се на New Line Cinema.

От продуцентската компания съобщават, че са закупили сценария "Многото светци на Нюарк" от създателя на "Семейство Сопрано" Дейвид Чейс и сценариста Лорънс Конър, който също е работил над телевизионното шоу.

"Чейс е майстор на повествованието и за нас, както и за колегите от HBO, е вълнуващо, че той реши отново да посети вселената на семейство Сопрано и да я разшири в игрален филм", се посочва в изявлението на филмовата компания.

Сценарият описва социалните и расови безредици през 60-те години на миналия век в Нюарк, Ню Джърси, и е фокусиран върху напрежението между местните етнически италианци и афроамериканци.

Очаква се филмът да включва част от персонажите от отличения с многобройни телевизионни награди "Еми" сериал, излъчван от телевизия HBO до 2007 г.

Поредицата "Семейство Сопрано" възвести новата "златна ера" на телевизията и допринесе за превръщането на HBO в един от титаните на телевизионната индустрия. Актьорът Джеймс Гандолфини, превъплътил се в образа на главния персонаж Тони Сопрано, почина на 51-годишна възраст от инфаркт през 2013 г.

В съобщението не се посочват актьорски състав, режисьор и дата за излизане на екран на игралната продукция.

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай