1 142 2

Лошото момче на рапа се учи да готви (ВИДЕО)

Снуп Дог овладява тънкостите в кухнята благодарение на известния кулинар Марта Стюарт

Лошото момче на рапа се учи да готви (ВИДЕО)
Анатоли Стайков

Рапърът Снуп Дог овладява тънкостите на готварството благодарение от известната кулинарка Марта Стюарт, съобщи Contactmusic.

Изпълнителят на хита "Drop It Like It's Hot" разкрива, че със 76-годишната Стюарт ги свързва необичайно приятелство. Благодарение на своята наставница в кулинарията Снуп Дог се учи да готви като истински професионалист.

"В процес съм на овладяване на кулинарните тънкости. Марта ми показа как да бъда истински Железен майстор-готвач. Тя е много добра в подреждането на храната в чинията, докато аз съм припрян в това отношение. Марта ме учи как да бъда по-премерен, като истински професионалист", споделя 46-годишният Снуп Дог.

Рапърът допълва, че и самият той има какво да покаже на видна майсторка в кухнята като Марта Стюарт - например как да приготвя бекон.

Относно необичайното приятелство, което ги свързва, Снуп Дог споделя, че то е "специално" за него.

"Отношенията ни са специални. За хората е трудно да си представят, че човек като мен може да другарува с дама като Марта. Мога да им кажа само едно - спрете да съдите за съдържанието на книгата по корицата", казва Снуп Дог за шоуто "The View".

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гост
    Отговор
    1 18:19  03.06.18
    Като видя рапър ,се сещам за един приятен човек, който обича рапъра!
  • 2 22:52  09.01.19
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай