997 1

Лошото момче на рапа се учи да готви (ВИДЕО)

Снуп Дог овладява тънкостите в кухнята благодарение на известния кулинар Марта Стюарт

Анатоли Стайков

Рапърът Снуп Дог овладява тънкостите на готварството благодарение от известната кулинарка Марта Стюарт, съобщи Contactmusic.

Изпълнителят на хита "Drop It Like It's Hot" разкрива, че със 76-годишната Стюарт ги свързва необичайно приятелство. Благодарение на своята наставница в кулинарията Снуп Дог се учи да готви като истински професионалист.

"В процес съм на овладяване на кулинарните тънкости. Марта ми показа как да бъда истински Железен майстор-готвач. Тя е много добра в подреждането на храната в чинията, докато аз съм припрян в това отношение. Марта ме учи как да бъда по-премерен, като истински професионалист", споделя 46-годишният Снуп Дог.

Рапърът допълва, че и самият той има какво да покаже на видна майсторка в кухнята като Марта Стюарт - например как да приготвя бекон.

Относно необичайното приятелство, което ги свързва, Снуп Дог споделя, че то е "специално" за него.

"Отношенията ни са специални. За хората е трудно да си представят, че човек като мен може да другарува с дама като Марта. Мога да им кажа само едно - спрете да съдите за съдържанието на книгата по корицата", казва Снуп Дог за шоуто "The View".

САЩ


Още по темата

 • Анархия и ужас на концерт на Снуп Дог (ВИДЕО)

  Анархия и ужас на концерт на Снуп Дог (ВИДЕО)

  42-ма души бях ранени по време на концерт на рапъра Снуп Дог в Ню Джърси, съобщи Си Ен Ен. Това е станало, след като загражденията на сцената са ...
  6.08.2016
  2 366
  0
 • Снуп Дог пуска своя марка канабис

  Снуп Дог пуска своя марка канабис

  Рапърът Снуп Дог пуска собствена марка марихуана, съобщи списанието The Cannabist. Марката ще се казва "Листата на Снуп" като ще се ...
  11.11.2015
  903
  1
 • Отново арестуваха Снуп Дог

  Отново арестуваха Снуп Дог

  Известният рапър Снуп Дог е бил задържан на летището на гр. Ламеция Терме в областта Калабрия. След изнесен в Южна Италия концерт музикантът е ...
  5.08.2015
  2 893
  1

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 18:19  03.06.18
  Като видя рапър ,се сещам за един приятен човек, който обича рапъра!

Напиши коментар:


Публикувай