1 608 0

Проклятие тегне над "Гарванът" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Актьорът Джейсън Момоа се отказа от участие в римейка на хитовия филм от 1994 година

Анатоли Стайков

Тегне ли проклятие над планирания римейк на филма "Гарванът"? Отговорът е "Да", ако се съди по поредния удар по проекта - напускането на актьора Джейсън Момоа, съобщава Contactmusic.

Момоа е използвал Instagram, за да съобщи, че се отказва от участие и се извинява на феновете, както и на автора на оригиналния комикс от 1989 г. на Джеймс О'Бар.

Идеята да бъде заснет римейк на филма "Гарванът" (1994), режисиран от Алекс Прояс, се заражда през 2008 г. Десет години по-късно проектът не само не е реализиран, но и бъдещето му е под съмнение. През годините планираният римейк е белязан от проблеми със сценария, бюджетни затруднения, текучество на режисьори и актьори.

За главната роля на Ерик Дрейвън бяха спрягани Брадли Купър, Райън Гослинг, Чанинг Тейтъм, Никълъс Холт, Джак О'Конъл, Люк Еванс и Джак Хюстън.

През 2017 г. Джейсън Момоа замени Хюстън. Sony Pictures оповести, че филмът, режисиран от Корин Харди, ще излезе на екран през 2019.

Вероятността това да се случи изглежда почти невъзможна след напускането на Момоа, който споделя, че е чакал осем години мечтаната роля, но не може да чака още толкова.

Много фенове също смятат, че плановете за римейк на "Гарванът" трябва да бъдат забравени. За почитателите на оригиналния филм има само един Ерик Дрейвън - Брандън Лий. Синът на легендата Брус Лий загина на 31 март 1993 г. при трагичен инцидент на снимачната площадка на "Гарванът".

САЩ


Още по темата

 • Нов филм за "Гарвана"

  Нов филм за "Гарвана"

  Снимките на новия филм от поредицата „Гарванът“ ще започнат през 2018 г., съобщи Screen Rant. Режисьор на лентата ще е Корин Харди. ...
  6.11.2017
  970
  0

Напиши коментар:


Публикувай