19 Септември, 2018 20:30 8 684 4

Скандал около парите на покойния Бърт Рейнолдс

  • бърт рейнолдс-
  • лоуни андерсън-
  • буги нощи

Холивудската легенда остави състоянието си на своята племенница

Скандал около парите на покойния Бърт Рейнолдс - 1
Снимки: БТА/АР

Бърт Рейнолдс остави със завещание състоянието си на племенницата си, но документът изрично уточнява, че актьорът се е погрижил за сина си Куинтън, съобщи Contactmusic.

Завещанието на Рейнолдс беше регистрирано във Флорида. То е подписано през октомври 2011 г. В него Бърт посочва племенницата си Нанси Лий Браун Хес като представител на наследствената маса. Така тя ще отговаря за всичките му притежания, за които е учреден тръст.

Бърт Рейнолдс уточнява в завещанието, че синът му Куинтън, който е на 30 години, е "пропуснат" в документа, защото за него актьорът е учредил тръст приживе. Куинтън ще продължи да получава пари от тръста, създаден вероятно за избягване на данък наследство.

Хес изглежда е избрана за изпълнител на завещанието, за да се избегне конфликт на интереси, защото Куинтън е бенефициент на тръста.

Скандал около парите на покойния Бърт Рейнолдс

Рейнолдс осиновява Куинтън с втората си съпруга Лоуни Андерсън през 1988. Малко преди смъртта си той го нарича "най-голямото си постижение" и много се гордее с това, че не е искал от него да му помогне за кариера в Холивуд. Куинтън е асистент-оператор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зизу

    25 0 Отговор
    Голям актьор!
  • 2 Манаф

    22 1 Отговор
    И къде е скандала

    Коментиран от #3

  • 3 Пенчо

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Манаф":

    В тиквата на някой псевдо "журналист".
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.