Last news in Fakti

24 Октомври, 2018 23:00 5 823 12

„ДОС” е новият сингъл на Деси Добрева (ВИДЕО)

  • деси добрева-
  • явор русинов-
  • дос

Клипът е заснет под вода

След успешни концерти в зала 1 на НДК и спортната зала във Варна Деси Добрева не спира да работи. В момента е на турне в Щатите (от 2 до 29 октомври), а ѝ предстои и национално концертно турне в над 30 български града.

Сега излиза поредният ѝ сингъл -„ДОС“ базиран отново на народна песен,която под съвременния аранжимент на Явор Русинов има реални шансове да се превърне в съвременен етно хит и да превземе българските радио станции и клубове и най-вече сърцата на нейните почитатели.

Към песента е заснет и официален видео клип в който по идея на режисьора Кирил Киров – Кико, Деси Добрева се въплъти в амфибия,тъй като клипът е заснет изцяло във вода.

Ето какво разказа тя самата за снимките по клипа:

"Заснемането на клипа към песента “ДОС” беше едно от най-трудните неща, които съм правила в живота си. В сравнение с него, скачането с парапланер ми се видя като детска игра. Когато режисьорът Кирил Киров сподели с мен идеята да снимам под вода, не си и представях, че ще бъде толкова трудно. След като Кико ми зададе двата въпроса “Страх ли те е от водата, ако е тъмно?” и “Колко можеш да издържиш без въздух?” леко се стреснах, но в крайна сметка аз обичам предизвикателствата и си казах “Какво пък! Аз съм морско чедо! Как няма да издържа!”

Но се оказа ужасно трудно да стоиш на дъното на 5-метровия басейн без да изплуваш нагоре, като хем нямаш въздух, хем трябва да пееш в ритъм (а музиката не се чува вътре), хем да си красив и хем да изпълняваш всичките хиляда изисквания на режисьора! Не стига, че ми сложиха тежести да ме държат под водата, ами се заплетох на няколко пъти в роклята и едвам успях да изляза на повърхността, за да си взема въздух. На всичкото отгоре снимахме до 7 часа сутринта - буквално до изгряването на слънцето, както се пее в песента. Но, като знеш, че работи цял екип професионалисти, няма време за оплаквания. Преглъщаш страха и продължаваш пак, и пак, и пак."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фенка

    2 1 Отговор
    Доста еротика ,браво! Наистина е било трудно ,дълго са под водата ,а Деси е истинска амфибия!
  • 2 Фен

    0 3 Отговор
    Аз пък си заплюх пича ,оле-ле!
  • 3 ДОС

    5 0 Отговор
    ДОС = Дискова операционна система ) ... дано да не е искала да стане дост
  • 4 Зорлем

    3 0 Отговор
    И аз тамън се замислих къде точно са ми дискетите с ДОС 6.20...
  • 5 ЪРП

    12 0 Отговор
    АЗ ,КОЙТО СЪМ ФЕН НА ДЕСИ ДОБРЕВА, СМЯТАМ ,ЧЕ ТАЗИ ПЕСЕН Е НЕВЕРОЯТНА ТЪПОТИЯ!!!!!!!!
    НЯКАКВИ НЕВЕРОЯТНО ТЪПИ ТУРЦИЗМИ НА ТУРСКИ СЕ ПЕЯТ В ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕКСТА В ПЕСЕНТА!!!!!!ЯВНО ИМЕ СЕ Е ЩЯЛО ДА ГИ ОГРЕЕ НА ТУРСКИЯ ПАЗАР!!!!!......ОТВРАТЕН СЪМ!!!!!!!!!!
    УНИКАЛНА ТЪПНЯ, УНИКАЛНО ТЪП АРАНЖИМЕНТ ОТ ВЪПРОСНИЯ ЯВОР РУСИНОВ!!!!!!!!

    Коментиран от #6, #8, #9, #10

  • 6 има решение

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "ЪРП":

    Така е.Затова аз слушам Доро,вместо Деси: https://www.youtube.com/watch?v=53kIfGYvBIM
  • 7 Ели

    2 0 Отговор
    Много труден клип уж,но безинтересен нищо няма какво да се види,а от текста напесента нищо не се разбира.
  • 8 Кочо Честименски

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЪРП":

    напълно подкрепям! добрева(умишлено с малка буква), се гаври с Българското народно творчество! Не приемам да се ползва езика на тези които ни наричат ''гяури'', за да се пресъздават народните ни песни! тази особа престана да съществува завинаги за мен!...................п.с......... но така е , когато една застаряваща псевдо звезда ,никой не и обръща внимание е готова да продаде род, Родина ,предците си иииии , всъщност тя другите неща отдавна ги е продала!

    Коментиран от #11

  • 9 АЛФ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЪРП":

    ЪРП,
    НА РУМЪНСКИ Е, А НЕ НА ТУРСКИ!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Велин

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Кочо Честименски":

    И ти си неподготвен


    дос
    Значение на думата дос
    частица. Нар.-поет. В народни песни — за оформяне на ритъма.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.