Last news in Fakti

30 Април, 2019 12:12 6 639 7

Задава се най-новият български филм

  • филм-
  • бг кино-
  • кино-
  • нов-
  • опърничваите

Името на лентата е "Опърничавите"

Очакваме най-новия български филм „Опърничавите”, чиято премиера е насрочена за 17 май т.г. Той е създаден по едноименната новела на Младен Стоянов, който е и продуцент. Режисьор е Георги Костов, предава БНР.

Филмът ще бъде романтична комедия. В него преуспелият бизнесмен Андрей (Симеон Лютаков) се завръща в България и иска да се наслади на натрупаното си с дългогодишен труд богатство. Морската му идилия обаче е нарушена от появата на красивата и арогантна Анелия (Анастасия Левордашка), която едновременно го привлича и дразни.

Андрей се впуска в приключение, което заплашва да разбие подредения му живот. Двамата с Анелия навлизат все по-дълбоко в морето от емоции и жестоката неприязън, която изпитват един към друг. Но границата между омразата и любовта е тънка и само крачка ги дели от неочакваната развръзка.

Освен двубой между поколенията във филма се вижда, че те могат и да се допълват, да си дават ценности – сподели в ефира на Радио София Младен Стоянов. Филмът е динамичен, в него ще могат да се видят прекрасни природни картини от България, самолетни полети, пътуване с мотори…
По думите на автора това е своеобразен български вариант на романтични ленти като „Нотинг Хил“ и „Имате поща“.

Въпреки голямата възрастова разлика между героите, техните взаимоотношения не се базират само на химията между тях, допълва актрисата Анастасия Левордашка. "Всеки от тях учи от други по нещо за живота.", казва тя.

Героинята на Анастасия преживява своеобразен катарзис, обогатява се, започва да гледа през друга зрителна призма, променя се, но и се харесва такава – променена.

Очаквайте „Опърничавите“ по киноекраните следващия месец. Предстои и филмиране на друго произведение на същия автор – „Ново начало“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хасан Циганина

    1 7 Отговор
    Толкова ще е Български
  • 3 гост

    8 8 Отговор
    Поредният български сериал,който ще има :0 % гледаемост,само ще се изхарчат едни пари за на вятъра!
  • 4 Къв филм , кви 5 лева

    9 3 Отговор
    Тя цялата държава е един филм .
  • 5 Meganoob BG

    7 5 Отговор
    По-подходящо да го кръстят "Запечените", защото всеки модерен БГ сериал или филм ще ти докара запек ако го гледаш повече от 10 минути.
  • 6 Ако

    0 0 Отговор
    Има евране ще го гледам.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.